İyi Parti'den SED Medya'ya ziyaret

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban beraberinde Fethiye Galatasaraylı İşadamları Derneği Başkanı Yunus Önder ile birlikte SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener'i ziyaret etti.

  • 2011
İyi Parti'den SED Medya'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sohbet havasında geçen ziyarette Fethiye ve ülke gündemi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu. İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban, ilçe teşkilatı olarak yaptıkları faaliyetler hakkında bilgiler aktardı. Salgın sürecinde medyanın vatandaşlar ve devlet arasında önemli bir köprü görevi gördüğünü belirten Çoban, ihtiyaç sahiplerine yönelik çalışmalarının sürdüğünü dile getirdi. 

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban yaptığı açıklamada, “Ülkemizin bu zor dönemlerde devletimiz ile halkımız arasındaki bağlantıyı siz basın mensupları sağlıyorsunuz. Doğru bilgiler ile vatandaşlarımızı bilgilendirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyoruz. Bu zor günler geçtikten sonra basına olan ilgimiz her geçen gün katlanarak artacaktır. Ülke olarak bu salgına her ne kadar hazırlıklı yakalandık ifadeleri kullanılsa da ben hazırlıklı olduğumuzu düşünmüyorum. Pandemi öncesinde de ekonomik sıkıntılarımız vardı” şeklinde ifadeler kullandı. 

Açıklamasını sürdüren Çoban, “Birçok vatandaşımız zor günler geçiriyor. İlçe Teşkilatı olarak ihtiyaç sahiplerine katkıda bulunabilmek amacıyla yardım kolileri dağıtıyoruz. Partili partisiz her vatandaşımıza ulaşıp, sıkıntılarını dinlemeye çalışıyoruz. Ülkemizin içinde olduğu durumdan dolayı siyaset konuşulmaması gerektiği bilincindeyiz. Genel Başkanımız ile Genel Başkan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Metin Ergun halkın yanında oldukları yönünde açıklamalarını yapıyorlar. En kısa sürede bu dönemleri atlatmayı diliyoruz. İçinde bulunduğumuz süreçte yazılı ve görsel medya daha değerli bir hale gelmiştir. Özverinizden dolayı kutluyorum” dedi. 

Ziyarete teşekkür eden SED Medya Yönetim Kurulu Başkanı Seda Köktener, “Ülkemizi ve dünyayı etkileyen korona virüsü salgınından dolayı zor günler geçiriyoruz. Basın sektörü de bu zor günlerde ayakta durmaya çalışıyor. İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban’ın çalışmalarını takip ediyoruz. Ülkemize sağlıklı ve güzel günler diliyorum” diye konuştu. 

 

İyi Parti'den SED Medya'ya ziyaret
İyi Parti'den SED Medya'ya ziyaret

Bakmadan Geçme