İYİ PARTİ'DEN SED MEDYA'YA ZİYARET

İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek beraberinde Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Koray Hayvacı ile birlikte FRT TV, Gerçek Fethiye ve Dost Gazetelerini bünyesinde bulunduran SED Medya Sahibi Seda Köktener'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Sohbet havasında geçen ziyarette hafta sonu Ankara'da yapılan İyi Parti Genel Kurulu da değerlendirildi.

  • 1353
İYİ PARTİ'DEN SED MEDYA'YA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyarette konuşan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Suat Aybek, “Televizyon iletişim konusundaki en önemli etkenlerden birisi. Fethiye adına hayırlı olmasını diliyoruz. Eskiden olduğu gibi ulusal yayınlar yapalım ve herkesin Fethiye’den haberi olsun. İlçemiz, ülkemizin en önemli bölgeleri arasında yer alıyor. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” dedi.

 

Ankara’da yapılan İyi Parti Genel Kurulu hakkında bilgi veren Aybek, “Partimizin dördüncü olağan kurulunu yaptık. Çok kaliteli bir delege unsuru vardı. İlk defa bir çarşaf liste uygulaması yapıldı. Muğla Milletvekilimiz Metin ErgunGenel İdare Kurulu, geçen dönem milletvekili adayımız Koray Hayvacı daMerkez Disiplin Kurulu üyeliklerine seçildiler. Ülkemizin İyi Parti’ye ihtiyacı var” diye konuştu.

 

Genel kurulda Merkez Disiplin Kurulu Üyeliği görevine seçilen Koray Hayvacı, “SED Medya’nın güçlenerek büyümesini temenni ediyoruz. Basın özellikle özgür basın çok önemli. Aday olduğum 24 Haziran sürecinde kanalınız ve gazeteleriniz tüm adaylara objektif bir yaklaşım içerisinde oldu. İyi Parti olarak sesimizi Fethiye ve Muğla’ya duyurdu. Başarılarınızın devamı diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Genel kurul hakkında konuşan Hayvacı, “İyi Parti kuruluşundan bu yana önemli işlere imza atmıştır. Bu hareket bir demokrasi mücadelesi verilerek kuruldu. Meral Akşener bundan sonraki süreçte Türkiye’yi yönetecek liderdir. Geçtiğimiz hafta sonu Genel İdare Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu üyeliği adayları, delegelerin huzuruna çıktı. Türk demokrasisi adına önemli bir işe imza atıldı. Delegelerimizin teveccühü ile şahsım olarak Merkez Disiplin Kurulu, Muğla Milletvekilimiz Metin Ergun da Genel İdare Kurulu üyeliğine seçilmiştir” açıklamalarında bulundu.

 

SED Medya Sahibi Seda Köktener açıklamasında, “İyi Parti Merkez Disiplin Kurulu üyeliğine seçilen Koray Hayvacı’ya başarılar diliyorum. İlçe Başkan Suat Aybek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme