İYİ PARTİ'NİN FETHİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmasının ardından Fethiye'de CHP ile ittifak yapılamayınca İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan adayı belirlendi..

  • 8571
İYİ PARTİ'NİN FETHİYE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 Fethiye Belediye Başkanlığı için aday konusunda çalışma yapan İYİ Parti Fethiye İlçe teşkilatı, yönetim kurulu üyesi Nagihan Ünal Bulut'un Fethiye Belediye Başkan adayı yapılmasını oy birliği ile kararlaştırdı.

Emekli röntgen teknikeri olan evli, 2 çocuk annesi Nagihan Ünal Bulut, halen kamu yönetimi 3. sınıf öğrencisi olup, yaşam koçluğu, Wellnesantrenörlüğüyapıyor.

İYİ Parti yönetim kurulunda görev yapan Nagihan Ünal Bulut, Fethiye'deki sivil toplum kuruluşlarında da görev yaparken, geçtiğimiz yıl hayvan dostları ekibi ile birlikte Fethiye İlçesi'nin tüm mahallelerindeki okullarda hayvan sevgisini anlatmıştı.

Yaşlı dostu Kent Fethiye projesinde de görevli bulunan Nagihan Ünal Bulut'un İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan adaylığının Cumartesi günü saat 14:00'te İYİ Parti İlçe binasında adaylık tanıtımının yapılması bekleniyor. Fethiye'nin ilk kadın Belediye Başkan adayı olan Nagihan Ünal Bulut, ''Fethiye'de ilk kadın Belediye Başkanı olabilmek için mahalle mahalle en iyi şekilde tüm kadınlarımızla birlikte çalışıp, kazanmak istiyoruz. Adaylığım doğrudur. İYİ Parti Fethiye Belediye Başkan adayı olarak diğer adaylarla yarışa çıkıyorum. Tüm Fethiye halkından ve kadınlarımızdan destek bekliyorum'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme