İYİ Parti Muğla 2022 'nin ilk ilçe başkanları toplantısını yaptı

İYİ Parti Muğla İl Başkanlığında 2022 yılının ilk İlçe Başkanları toplantısı gerçekleşti.

  • 841
İYİ Parti Muğla 2022 'nin ilk ilçe başkanları toplantısını yaptı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2021 yılının değerlendirmesinin yapıldığı toplantının gündeminde ekonomideki son gelişmeler bunun ilçelere yansıması ve İlçe Başkanlarının ilçelerindeki çalışmaları değerlendirildi.
İYİ Parti İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe basına yaptığı açıklamada, 2021 yılını değerlendirildi. Akmeşe açıklamasında şu ifadeleri kullandı;
“2022 çalışmalarımızın planlandığı toplantımızda Ana Gündem maddesi 2022’ye damgasını vuran zamlar, emeklilere yapılan düşük maaş artışının hayat pahalılığı karşısındaki durumu, Kavaklıdere’den Seydikemer’e kadar tüm ilçelerimiz de yaşanan sorunlar ve ilçe arkadaşlarımıza gelen şikâyetler ele alındı.HaberToplantıda gördük ki Seydikemer’de ki üreticimizin de, Kavaklıdere’de ki Bakırcılarımız da, Yatağan’daki Mermercimizin de, Bodrum, Marmaris, Fethiye’deki Turizmcimizin de, Dalaman, Ortaca, Köyceğiz’deki Narenciyelerimiz ve seracılarımızın da, Milas’ta Zeytin Üreticileri ve Hayvancılık yapan süt üreticileri, yem ve gübre fiyatlarından mağdur, Ula, Datça, Menteşe’de ki Vatandaşlarımızın da dayanacak gücü kalmadığı oldu. İşyerini devam ettirmek isteyen esnaf yükselen maliyetlerle ile nasıl başa çıkacağını bilmiyor, üretici ham madde ve enerji, sulama, akaryakıt ve işçi maliyetinin altında ezilmekte. Tüketici zaten aybaşı nasıl gelecek bilmiyor, kredi kartları icralık durumda. İlçe Başkanları arkadaşlarımız kendilerine gelen en çok sorunun artık seçim ne zaman bu hükümet ne zaman gidecek olduğunu söylediler.
Biz de vatandaşlarımızla aynı görüşü paylaşıyoruz. ‘’ERKEN DEĞİL DERHAL SEÇİM OLMALI’’ İyi Partimizin Genel Başkanı Sayın Meral Akşener Önderliğinde bir kadro hareketi olan partimizin LİYAKATLİ Başkan yardımcıları her geçen gün projelerini bir bir açıklıyor. Bizde İl Başkanlığımız ve İlçe Başkanlıklarımızla Muğla’da adım adım dolaşarak bu projeleri anlatacağız. Sorunlar var biliyoruz ve ‘’BİZ ÇÖZERİZ DİYORUZ’’ dedi.
 

Bakmadan Geçme