İYİ Parti'li Küçükay STK'ları ziyaret etti

İYİ Parti Muğla Milletvekili 2. sıra adayı olan Demokrat Parti Genel Sekreterlerinden Ertan Küçükay, Muğla ve İlçeleri'ndeki seçim çalışmalarını sürdürüyor

  • 1618
İYİ Parti'li Küçükay STK'ları ziyaret etti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti Muğla Milletvekili 2. sıra adayı olan Demokrat Parti Genel Sekreterlerinden Ertan Küçükay, Muğla ve İlçeleri'ndeki seçim çalışmalarını Fethiye'de de sürdürdü.

Muğla Milletvekili 2. sıra adayı Ertan Küçükay, Fethiye'de Akdenizli Medya Gruba da ziyarette bulunup seçim çalışmaları hakkında bilgi aktardı.


İYİ Parti Muğla Milletvekili 2. sıra adayı Ertan Küçükay, beraberinde Atınç Koylu ile birlikte Fethiye'de Belediye Başkanı Behçet Saatcı'nın yanı sıra STK'lara ziyaretlerde bulundu.

Ziyaretlerde STK'ların sorunlarını da dinleyen Küçükay, seçmenlerin İYİ Parti'ye büyük destek olduğunu, Millet İttifakının 24 Haziran'da yapılacak seçimden galip çıkacağını söyledi. Milletvekili 2. sıra adayı Ertan Küçükay, Akdenizli Medya Grup Genel Yayın Yönetmeni Zafer Özdemir'i ziyaret ederek seçim çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Küçükay, Muğla ve Fethiye bölgesinde yoğun bir seçim çalışması sürdürdüğünü belirterek; ''Bu seçimler Türkiye'nin en önemli seçimleridir. Seçim çalışmalarında Belediye Başkanları ile STK'ları, dernekleri ziyaret edip sorunlarını dinliyoruz. Şu ana kadar en çok ''adalet'' isteniyor'' diye konuştu.

Bakmadan Geçme