İYİ Parti'de rozet takma töreni

Geçtiğimiz günlerde İyi Parti 'ye katılarak İyi Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Meral Akşener tarafından rozeti takılan İş ve Siyaset İnsanı Onat Akdu ve İyi Parti'ye katılan yaklaşık 200 kişiye İyi Parti İlçe Binası'nda rozet takma töreni düzenlendi.

  • 1879
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
İYİ Parti'de rozet takma töreni
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İYİ Parti’ye Fethiye’den yeni üye katılımları devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Av. Abdullah Küçükbozbaş, 2009-2014 Muğla İl Genel Meclis Üyesi, 2014 yerel seçimlerinde Fethiye Belediye Başkan Adayı olan  Ziraat Mühendisi Mehmet Üyük, Geçmiş Dönem AK Parti Belediye Meclis Üyesi Onat Akdu ve Huzurevi Eski Müdürü Adem Güngör’e İYİ Parti  Genel Merkezi’nde, Genel Başkan Meral Akşener tarafından rozetleri takılmıştı. İyi Parti Fethiye İlçe Başkanlığı’nda aralarında Geçmiş Dönem AK Parti Belediye Meclis Üyesi Onat Akdu’nun da bulunduğu yaklaşık 200 kişiye rozet takma töreni düzenlendi.İYİ Parti'de rozet takma töreniİYİ Parti'de rozet takma töreniİYİ Parti'de rozet takma töreniİYİ Parti'de rozet takma töreniİYİ Parti'de rozet takma töreni
Düzenlenen törene Geçmiş Dönem Belediye Başkanı Behçet Saatçi, Doğru Yol Partisi’nden Milletvekilliği yapmış Latif Sakıcı’nın oğlu Ahmet Sakıcı ve partililer katıldı. 
“GÜZEL GÜNLERE ÇOK AZ KALDI”
Törende konuşan İyi Parti Fethiye İlçe Başkanı Ali Fatih Çoban “Önemli bir ana tanıktık ediyoruz. İş ve siyaset insanı Sayın Onat Akdu Bey kıymetli arkadaşları ile birlikte hoş geldiler. Büyümeye ve büyütmeye devam ediyoruz. İktidara gelmemize çok az kalmış bu süre içerisinde mücadeleye devam ediyoruz. Artık Türkiye’de söylenmeyenleri söylüyoruz. Türk Milleti’nin dertlerini dile getiriyoruz. Bunları sadece dile getirmekle kalmıyoruz çözüm önerilerini vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Güzel günlere çok az kaldı. İnşallah Genel Başkan önderliğinde üreten ve mutlu bir Türkiye’ye çok az kaldı” dedi.İYİ Parti'de rozet takma töreni
“ÜLKEMİZ DERİN KRİZLERİN İÇİNDEN GEÇİYOR”
Bir süre ara verdikten sonra siyasete iyi Parti’de devam etme kararı alan İş İnsanı Onat Akdu’da yaptığı konuşmada “300 kişi ile İyi Parti’ye katılım sağladık. Ramazan Ayı nedeni ile yaşlılarımızı yormak istemedik. Bugün buraya 200 kişi geldi. Ramazan’dan sonra hedefimiz bin yeni üyeyi İyi Partimize kazandırmak “ dedi.
Konuşmasında kendisini de tanıtan Onat Akdu “Burada gördüğünüz gibi bizim için en önemlisi ağırlıkla gençlerimiz ve hanım kardeşlerimiz var. Bu önümüzdeki sürecin özellikle gençlerin ve hanım kardeşlerimizin karar vereceği bir seçim sürecinin olacağının habercisi. Biraz kendimden bahsetmek istiyorum. Genellikle iş insanı olarak tanıyorlar. Muğla’nın değişik yerlerinde turizm, inşaat ve tarım sektöründe şirketlerimiz var. Siyaset hayatıma ise Anavatan Partisi Gençlik Kolları’nda başladım. Bir ara ticari hayatımdan dolayı ara verdim. 2014 yılında Fethiye Belediyesi Meclis Üyesi olarak Büyükşehir Belediye Meclisi olarak Ak Parti’den tekrar siyasete döndüm. 2019 yılında özellikle Fethiye’de imar komisyonda 5 yıllık görev sürem boyunca Muğla ve ilçelerinin 1/25 binlik master imar planlanmasını onayan arkadaşlarımla beraber bir çalışma yürüttük. Belediyelerimiz, STK’lar ve muhtarlar ile konsensusun sağlandığı güzel bir çalışma oldu. Sonrasında 2019’da işlerimin yoğunluğundan dolayı siyasete ara verdim. 2021 yılında da partimden istifa ettim. Bir süre işlerimle uğraştım. Sağ olsun Genel Başkan Yardımcımız Sayın Doktor Metin Ergun, İl Başkanım Sayın Davut Cumhur Akmeşe Bey’in, İlçe Başkanım Fatih Çoban Bey’in davetleriyle arkadaşlarımızla İyi Parti’de faaliyetlerimize devam etme kararı aldık. Neden aldık? Herkes biliyor ki ülkemiz derin krizlerin içinden geçiyor. Her ne kadar artış bu dense de biz çok iyi biliyoruz ki elektrik, doğal gaz gibi şeylerde rakamların konuşulduğu gibi değil. Tenceremiz kaynamıyor. Turizmcimiz sıkıntılı. Üretim yapanlar sıkıntılı. Buna bağlı çalışanlarımız büyük sıkıntılar içinde. Özellikle sabit gelirli arkadaşlarımız enflasyon karşısında bir artışa sahip oluyor gibi gözükseler de takdir edilmeli ki enflasyon karşısındaki artışlar bir şey ifade etmiyor. Paramızın alım gücü düştü. Bugün 16 Nisan. Bugünün başka bir önemi var. 16 Nisan 2017 tarihinde biz Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş yaptık. Referandum ile. Cumhurbaşkanlığı sisteminin getirisini de sonuçlarını da halkımız görmekte. Cumhurbaşkanlığı sisteminde ki bir takım aksaklıklar kendi Cumhur İttifakı’nın özellikle kendi söylemleriyle düzeltilmeye çalışılsa da bugün geldiğimiz noktada çok da başarıya ulaştığı kanaatinde değiliz. Biz ne istiyoruz? Biz İyi Parti olarak güçlendirilmiş parlamenter sistem istiyoruz. Bu nedir? Bu kuvvetler ayrılığı demektir. Yani yasama, yürütme ve yargının birbirinden ayrıldığı, yasamanın üstünde bir tahakkümün olmadığı, bireysel kararların alınmadığı, kararnameler ile yönetilmeyip meclisin üstünde bir gücün olmadığı bizim kurucu değerlerimizi sağlayan Mustafa Kemal Atatürk’ün meclisi ile bilinmesi gerektiğine vurgu yapan bir sistemdir. Bu sistemde Anayasa Mahkemesi Üyelerini Cumhurbaşkanı atamaz. Kararnameler olmaz. Yürütmede bakanlar kurulu olur. 
Bu sistemde Cumhurbaşkanı’nın 7 yılda bir seçilmesi ön görülür. Bu şu demektir; 5 yılda hükümet ile gelen ve giden bir başkan değil aynı zamanda devletin temel müesseselerini kontrol edebileceği farklı sistemlerden gelen çağdaş ve demokratik bir yönetim demektir. Biz bunların peşindeyiz. Hakimlerimizin ve savcılarımızın coğrafi teminatlarının sağlanarak kafasına göre tayin edilmediği, yasamanın üstünde bir gücün oluşmaması, bütün bu katılımcı, toplumun her kesiminin kucaklandığı bir sistemle başarıya inanıyoruz. Benim de İyi Parti ailesinde gördüğüm şudur. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi ile kendileri rozetimi taktılar. Ekibinin bu ülkenin liyakatli  ve çözüm üreten insanlar olarak görmekteyiz. Bu sebeple yola çıktık. Milletimiz, Muğla’mız ve Fethiye’miz için bu yola çıktık. Dileğimiz şudur ki; Ülkemizde önce birlik ve beraberliğin, partimizde birlik ve beraberliğin ötekileştirilmeden toplum içinde birlik ve beraberliğin sağlanmasıdır” dedi.

İYİ Parti'de rozet takma töreniİYİ Parti'de rozet takma töreniİYİ Parti'de rozet takma töreniİYİ Parti'de rozet takma töreni

Bakmadan Geçme