'İstanbul'a verdiğiniz zararı haçlı ordusu vermedi'

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı'nca yıkım kararı alınan Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Zafer Partisi iktidarında yapılacak olan Atatürk Havalimanı projesi ile ilgili de bilgi verildi.

  • 1052
'İstanbul'a verdiğiniz zararı haçlı ordusu vermedi'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zafer Partisi Fethiye İlçe Başkanlığı’ndan yıkım kararı alınan Atatürk Havalimanı ile ilgili açıklama yapıldı.  Açıklamada şu hususlara değinildi;
''Atatürk Hava Limanı yıkılıyor, sökülüyor ve Millet bahçesi olacakmış. Türk Milleti ve İstanbullular bu günleri fidan dikme değil Türk Milleti’nin ocağına, ekonomisine, ulaşımına ve tarihine incir ağacı dikildiği gün olarak hatırlayacaklar. İstanbul’a verdiğiniz zararı Haçlı ordusu vermedi. 
Üzerine, hastane de yapsanız, iktidara geldiğimiz gün Atatürk Hava Limanı Projesine başlayacağız. Peki projemiz nedir? Yaptığınız millet bahçesini ağaçları ile birlikte yakın bir bölgeye taşıyacağız. Bu taşınan ağaçlar ile oluşacak yeni parka, “Atatürk Parkı” adını vereceğiz.Yapılan yeni İstanbul Havalimanı ise yedek, kargo, hava sanayi AR-GE ve teknoloji şirketleri ofisleri ile uçuş ve lojistik eğitim merkezi olarak hizmet verecek. 
Adını da “Kuvâ-yi Milliye Havalimanı” olarak değiştireceğiz. Atatürk Havalimanı'nın pistlerine yapılan hastaneye gelince, o da taşınacak.  Hastane projesine yapan firma ve taşeronları, İstanbul Havalimanı'nı yapan firma ve taşeronları, bu firmaların ortak ve yöneticileri için mali, idari ve vergi denetimi ve soruşturma başlatacağız!
THY ana hisseleri Türkiye Varlık Fonu'ndan (TVF) alınarak, Hazine'ye devredilecek ve Sayıştay tarafından detaylı denetime alınması sağlanacak. Türkiye Varlık Fonu, Zafer Partisi iktidarında tasfiye edilerek kapatılacak!
THY de ise; 
1- Son 20 yılın tüm yönetim kararları, işlemleri ve satın alma ihaleleri, tüm yatırımları, personel alımları idari denetimden geçirilecek.
2- Reklam ve tanıtım harcamaları ayrıca denetlenecek.
3- Sermayesi güçlendirilerek, yeniden Türkiye’nin gurur duyduğu uluslararası markası olacak. Hizmetlerine yeni yatırımlar ve yenilenmiş filosu ile devam edecek.''

Az kaldı, #ZaferYakın
 

Bakmadan Geçme