İKİNCİ EL PAZARI İLGİ GÖRÜYOR

Fethiye'de her ayın ilk Perşembe günü kurulan ikinci el pazarı, yerli halk kadar turistlerin de ilgisini çekiyor. Bazı sivil toplum kuruluşlarının da stant açtığı pazarda süs eşyalarından, giyecek eşyasına kadar pek çok çeşit bulunuyor. İkinci el pazarı yine Suriyelilerin uğrak yeri oldu.

  • 900
İKİNCİ EL PAZARI İLGİ GÖRÜYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi tarafından her ayın ilk Perşembe günü kurulan ikinci el ürünler pazarına başta ihtiyaç sahibi vatandaşlar olmak üzere Suriyeliler ilgi gösteriyor. Salı Pazarı kapalı sebze bölümünde kurulan pazarda, 5 TL’den 10 TL’ye kadar değişik giysiler satılırken, yazlık ve kışlıklar daha çok rağbet görüyor. Kullanılmayan eşyaların değerlendirilmesi ve dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını giderebilmesi için kurulan pazara turistlerin de ilgisi büyük oluyor. İlçede yaşayan ve tatile gelen turistler de alışveriş için ikinci el pazarının yolunu tutuyor.

 

Yardım amaçlı olarak faaliyet gösteren FETAV, Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi, Mavi Kuş Sanat ve Dayanışma Derneği ile Ölüdeniz Hayvanlara Yardım Derneği ikinci el pazarında stant açtılar.

 

Bakmadan Geçme