İKİNCİ EL PAZARI HIZ KESMİYOR

Fethiye'de kurulan ikinci el eşya pazarına vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Her ayın çarşamba günleri kent merkezinde kurulan ikinci el eşya pazarında kıyafet, kitap, ev ve mutfak eşyaları gibi ürünler satışa sunuluyor.

  • 2310
İKİNCİ EL PAZARI HIZ KESMİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de her ayın ilk çarşambası kurulan 2. el eşya pazarı, yerli halk kadar turistlerin de ilgisini görüyor.  Birçok standın kurulduğu pazarda, ev eşyasından giyecek eşyasına kadar pek çok çeşit bulunuyor. Salı pazarı kapalı sebze bölümünde kurulan pazar, hem tüketiciden hem de satış  yapanlar tarafından büyük ilgi görüyor. 2009 Temmuz ayında 80 stantla kurulmaya başlanan pazarda bu ay da değişik eşyaların bulunduğu stantlar açıldı. Kullanılmayan eşyaların değerlendirilmesi ve dar gelirli vatandaşların ihtiyaçlarını giderebilmesi için kurulan pazara yerli ve yabancı turistlerin de ilgisi büyük oldu. Fethiye'de yaşayan ve tatile gelen turistler de alışveriş için ikinci el pazarının yolunu tuttu.

Satış yapan esnaflar, ''Evimizde bulunan ve kullanmadığımız giyim, ev eşyası gibi ürünler ile takı, el yapımı, süs ve hediyelik eşya gibi ürünleri bu pazarda satabiliyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlar da bu eşyaları uygun fiyata satın alabiliyor. Pazara duyulan ilgi her geçen ay artıyor'' diye konuştular.
2. el eşya pazarından alışveriş yapan vatandaşlar da ''İhtiyaçlarımız doğrultusunda eşyaları daha ucuza satın alıyoruz. Fiyatlar da gayet uygun'' dediler.

 

Bakmadan Geçme