İhtiyaç sahiplerine destekler devam ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir dünyayı ve ülkemizi etkileyen korona virüsü salgını nedeniyle ihtiyaç sahibi kişilere destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda yardım çalışmalarına devam eden CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir hayırseverlerin desteği ile Fethiye Zihinsel Engelliler Derneğine maske ve gıda yardımında bulundu.

  • 1541
İhtiyaç sahiplerine destekler devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; Ramazan ayı ve Kovid-19 sürecinde yardımlaşma, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, gıda kolileri ile maskeleri dernek ofisinde Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman’a teslim etti.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir yaptığı açıklamada, “Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği’ne elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. İlçe Örgütü olarak ihtiyaç sahibi dernek üyelerine gıda kolisi ve maske desteği sağladık. Bundan sonra da derneğimize katkıda bulunmaya devam edeceğiz” dedi. 

Fethiye Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Necdet Yaman açıklamasında, “Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye İlçe Başkanı Sayın Mehmet Demir, daha önceki ziyaretinde tespitlerini yapmıştı. Zihinsel engelliler kendini ifade edemeyen, sosyal yaşama katılımda zorluk yaşayan; istihdam, sağlık ve eğitim gibi konularda arka sıralarda yer almaktadır. Bu yardımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Seçildikleri günden bu yana dernek ofisimizin tabelası ve fiziki durumunun düzeltilmesi adına yardımları oldu. Şimdi de ihtiyaç sahibi dernek üyelerimiz için gıda kolisi ve maske temin ettiler. Bu süreçte bizleri sürekli aradılar ve bizlerden desteklerini esirgemediler” ifadelerini kullandı.  
 

Bakmadan Geçme