İGS Fethiye Mağazası Açıldı

Erkek giyimin öncü markalarından İGS şimdi Fethiye'de yeni mağazasıyla hizmete açıldı

  • 3664
İGS Fethiye Mağazası Açıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İGS, 1960’lı yıllarda hazır giyim anlayışını Türkiye’ye kazandıran ve kalite konusundaki hassasiyeti, kumaş seçimlerindeki özeni ve tasarımlarında yakaladığı modern çizgisi sayesinde saygın erkek giyim markalarından biri olan İGS şimdi Fethiye’de Cumhuriyet Mahallesi’nde hizmete açıldı. İGS erkek giyimi Fethiye’ye kazandıran Oğuz Sünger ve Yavuz Karsavran, ürünlerin hem kaliteli hem de uygun fiyatlı olmasına dikkat çektiler. Fethiye’de yaşayan vatandaşları İGS mağazalarına beklediklerini belirten iki ortak, İGS’den alışveriş yapanların mutlu bir şekilde mağazadan ayrılacaklarını söylediler.

Geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken mağazanın açılışına AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Bekir Eser, AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, mağaza ortakları Oğuz Sünger ve Yavuz Karsavran ile davetliler katıldı.

İGS Mağazasının açılış konuşmasını yapan AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır, “Değerli kardeşlerim bugün buraya Türkiye çapında kendi kaynaklarımızla marka olmuş, bütün müşterimizin beğenisini kazanmış, Ankara’da, İstanbul’da, İzmir’de ve diğer büyük şehirlerimizde mağazalar zinciri oluşturulmuş bir markanın İGS’nin Fethiye şubesini açmak üzere bulunuyoruz. Bu güzel eseri Fethiye’mize kazandırmak üzere Yavuz ve Oğuz iki ortağımız iyi ki el ele vermişler. Ceplerindeki bütün sermaye ile birlikte babadan, dededen gelen katkılarla bu güzel mağazayı oluşturmuşlar ve bizi de davet etmişler. Davete icabet etmek sünnettir. Allah bu güzel mağazamızdan kendilerine hayırlı helal rızıklar nasip etsin. Özellikle bu genç kardeşlerimizin buradan elden ettikleri kazançla eşleri mutlu olsun, çocukları mutlu olsun ve Allah yardımcısı olsun diyoruz. Kalkınmakta olan ülkeler mahsus görüntüleri çok geride bıraktı. Gönlüm arz eder ki bir Fethiye markalı mağaza zincirimiz olsun ve Seydikemer markalı mağaza zinciri de olmasını da isteriz veya bizim buraların kendi değerleri var. Dolayısıyla o değerlere özdeş markalarımız olsun. Bunun için de bütün esnafımızı, ticaret adamlarımızı göreve davet ediyorum. Marka marka marka. Başka yerlerde ki markaları buraya getirmek yerine dünyanın bir ucundan buraya gelen turistlerimize yerli markalarımızı geliştirmek ve büyütmek zorundayız. Onun içinde kalite esastır. Tekstilde ki kalite batı ülkelerinin, Avrupa ülkelerinin en çok rağbet ettiği ürünlerimiz arasındadır. Her alanda kaliteyi devam ettirmek zorundayız” diye konuştu.

Oğuz Sünger ve Yavuz Karsavran İGS erkek giyimle ilgili verdikleri bilgide şunları kaydettiler; “İGS, 1960’lı yıllarda hazır giyim anlayışını Türkiye’ye getiren, kalite konusundaki hassasiyeti, kumaş seçimlerindeki özeni ve tasarımlarında yakaladığı modern çizgisi sayesinde kısa sürede Türkiye’nin en saygın erkek giyim markası haline gelen İGS şimdi de Fethiye’de mağaza açtı. 1980’lerde spor ve klasik stillerde tasarlanan paltodan takım elbiseye, trikodan pantolona, gömlekten aksesuarlara kadar uzanan ürünlerle erkek giyiminde moda çizgisini belirleyen, ülkemizle birlikte aynı zamanda Avrupa’nın en büyük üretim tesisi haline geldi.  2000’li yıllarda nisbi bir durgunluğa giren İGS, 2012 itibariyle A1 Grup’a geçti.

İGS 2012 Sonbahar-Kış koleksiyonu ile birlikte tasarım, üretim ve mağazacılık birimleriyle tamamen yenilenerek, kurucusu olduğu ülkemizdeki erkek giyim sektörünün tekrar lideri olma yönünde her şeyiyle yeniden bir yapılanmanın içine girdi. 2012-2013 sonbahar-kış koleksiyonu ile birlikte İGS Giyim’in tasarım-ürün geliştirme, üretim ve bayilik faaliyetleri ve mağazacılık faaliyetleri İGS MAĞAZACILIK A.Ş. tarafından yürütülmektedir.”

 

Konuşmaların ardından İGS Fethiye Mağazasının açılış kurdelesini AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nil Hıdır, AK Parti Fethiye Belediye Başkan Adayı Muhittin Kayabaş, mağaza ortakları Oğuz Sünger ve Yavuz Karsavran birlikte kestiler.

Bakmadan Geçme