İdlib Şehitleri İçin Kortej Yürüyüşü Düzenlendi

Suriye'nin İdlib kentinde Suriye rejim güçleri tarafından gerçekleştirilen hain saldırının ardından şehit düşen Mehmetçikler için Muğla'da yüzlerce aracın katıldığı 'Şehitleri Anma' korteji düzenlendi.

  • 1087
İdlib Şehitleri İçin Kortej Yürüyüşü Düzenlendi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Garaj 48 Grubu tarafından organize edilen kortej içinde araçlar ve motosikletli gruplar da yer aldı. Şehir turu yapan araçlar ve motosikletli gençler, Menteşe Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi. Cumhuriyet Meydanında toplanan vatandaşlar, şehitler için saygı duruşunda bulundu, ardından İstiklal Marşı okundu.
İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından grup adına konuşan Şükrü Kılıç, İdlib’de şehit düşen Mehmetçik için bir araya geldiklerini belirterek, “Acımız sonsuz ve bu acı hiç ama hiç sönmeyecek. Çünkü bu vatan için, bayrak için, Müslüman kardeşlerimizi için arkasında gözü yaşlı anaları, eşleri, çocukları ve yaşanmamış hayalleri uğruna hayatlarını gözünü bile kırpmadan feda eden şehitlerimiz için toplandık. Bugün herkes bilmeli ki, vatan için verdiğimiz ne ilk şehit olacak, ne de son şehit. Çünkü bu aziz millet var oldukça bayrağımız inmeyecek ve vatan bölünmeyecek. Bizler kanımızın son damlasına kadar canımızı vermeye hazırız. Bizler Türk’üz. Ne mutlu Türküm diyene, ne mutlu şehadet şerbetini içmiş şehitlerimize” dedi.
Cumhuriyet Meydanında toplanan grup, ’Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganlarının ardından sessizce dağıldı.

Bakmadan Geçme