Hem Eğlendiler Hem Hediye Kazandılar 

Sibel Korgül Make Up Studio sahibi Sibel Korgül, 2019 yılının son günlerinde müşterilerine sürpriz hazırladı. Birbirinden güzel hediyeleri siyah ve kırmızı balonların içine saklayan Korgül, düzenlediği etkinlikle katılımcılara farklı sürprizler hazırladı. 

  • 1002
Hem Eğlendiler Hem Hediye Kazandılar 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2020 yılına yenilenmiş olarak girmek isteyenler Sibel Korgül Make Up Studio’da Sibel Korgül'ün düzenlediği Geleneksel Sibel Korgül 2020 yılbaşı partisine katıldı. Canlı müzik eşliğinde katılımcılar eğlenceli vakit geçirirken, Studioda içinde hediyeler olan siyah ve kırmızı balonlardan seçtiler. Kendisine hangi hediyenin çıktığını merak eden katılımcılar balonları hemen patlatırken bazıları merakını etkinliğin sonuna sakladı. Oldukça hoş vakit geçiren katılımcılar, Sibel Korgül'e teşekkür etti.
3 yıldır bu etkinliği düzenlediklerini ve geleneksel hale geldiğini belirten Sibel Korgül, "Geleneksel yılbaşı kutlaması haline geldi. Arkadaşlarım geliyor. Hep beraber balonlar patlatıyoruz. İçinden çok güzel hediyeler çıkıyor. Bu seneki katılımdan çok memnunum. Buraya sığmadık. Bu yıl sponsorlarım çok cömertti. Armes Otelden çift kişilik konaklama, Agora meyhanesi çift kişilik yemek verdi. 2 kişilik Agapi Meyhanesinde yemek. 2 kişilik Cadde Bar Restourant yemek. 2 kişilik Çalış Simit kahvaltı. Ve bizim kendi hediyelerimiz olan nanoblading, ipek kirpik, kaş tasarımı cilt bakımı ve çok sayıda hediye vardı.  Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.
Geleneksel Sibel Korgül 2020 yılbaşı partisine ilk defa katılım gösterdiğini belirten Spor Eğitmeni Nesrin Vural, "İlk defa katılıyorum ama bu geleneksel bir etkinlik. Güzel bir hediye kazandım. Çok keyifli ve güzel bir ortam hazırlanmış. Çok teşekkür ediyorum" dedi. 
 

Bakmadan Geçme