HEDEF: FETHİYE'DE 12 AY TURİZM

Fethiye'de alternatif turizm faaliyetleriyle turizmin 12 aya yayılması her yönüyle ele alınacak. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 23 Kasım 2018 Cuma günü'Fethiye'de Turizmin 12 Aya Yayılması ve Alternatif Turizm Faaliyetleri'konulu panel düzenleyecek.

  • 2191
HEDEF: FETHİYE'DE 12 AY TURİZM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de alternatif turizm faaliyetleriyle turizmin 12 aya yayılması her yönüyle ele alınacak. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 23 Kasım 2018 Cuma günü“Fethiye’de Turizmin 12 Aya Yayılması ve Alternatif Turizm Faaliyetleri”konulu panel düzenleyecek.

 

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın, bölgenin turizm potansiyelinin değerlendirilerek, çeşitlendirilmesi ve turizm süresinin uzamasıamacıyla düzenlediği, Fethiye’de Turizmin 12 Aya Yayılması ve Alternatif Turizm Faaliyetleri Paneli, DSİ Sosyal TesisleriKonferans Salonu’nda, 23 Kasım Cuma günü saat 14.00’te başlayacak. FTSO Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke ve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’nın açış konuşmalarıyla başlayacak panelin oturum başkanlığını Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İİBF İşletme BölümüÖğretim Üyesi Prof.Dr.Mehmet Marangoz’un yapacak.

 

Panelde Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü Kültür ve Turizm Uzmanı Gürsel Gündoğdu “Türkiye’nin Turizm Stratejisi ve Alternatif Turizm”, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Rehberliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Zafer Öter“Turizmin 12 Aya Yayılmasında Engeller ve Fırsatlar”, Marmaris Turizm Meslek Yüksek Okulu Müdür VekiliDoç. Dr. Cafer Topaloğlu“Fethiye’nin Alternatif Turizm Potansiyeli” konulu sunumlar yapacak. Kırsal Kalkınma ve Kırsal Turizm GönüllüsüMustafa Bektaş ve RehberNaci Dinçer ise uygulamadan örnekler vereceği panele başta FTSO üyeleri, ilgili kamu kurum kuruluşları ile sivil toplum örgütü temsilcileri olmak üzere tüm Fethiye halkı davetlidir.

 

 

 

Bakmadan Geçme