Hazırlıklar son aşamaya geldi 

Yılbaşına sayılı günler kala Fethiye'deki işletmeler, eğlence etkinliklerini son aşamaya getirdi. Orka Butik Otel içerisinde bulunan Carnival Restoran'ın canlı müzik, set menü ve değişik sürprizlerin yer aldığı kutlama programına yoğun talep olduğu belirtildi. Orka Butik Otel Genel Müdürü Bora Betimen, 'Yılbaşı gecesinde misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak adına elimizden gelen hassasiyeti gösterdik. Canlı müzik programımız var. En güzel yemeklerimizin ve ikramlarımızın yer aldığı set menümüz olacak' dedi.  

  • 3414
Hazırlıklar son aşamaya geldi 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yılbaşı hazırlıklarının son aşamaya getirdiklerini belirten Orka Butik Otel Genel Müdürü Bora Betimen, kutlamaların keyifli bir ortamda geçeceğini söyledi. Bu neşeli geceyi kaçırmamak için mutlaka rezervasyon yaptırılması gerektiğini kaydeden Betimen, internetten ya da telefonla rezervasyon yaptırılabileceğini ifade etti. 

Orka Butik Otel Genel Müdürü Bora Betimen yaptığı açıklamada, “Yılbaşı gecesinde misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak adına elimizden gelen hassasiyeti gösterdik. Canlı müzik programımız var. En güzel yemeklerimizin ve ikramlarımızın yer aldığı set menümüz olacak. Dolu dolu geçeceğini düşünüyoruz. Carnaval Restoran’ın ve müşterilerimizin kalitesine yakışacak şekilde bir program hazırladık. İçeriğimiz gayet güzel. İçki dahil değil, makul bir fiyat belirledik. İnternet üzerinden veya telefonla rezervasyon yaptırılabilir. Rezervasyon yaptırılmasını tavsiye ediyoruz. Her geçen gün talep artıyor. Tüm misafirlerimizi bekliyoruz” dedi. 
 

Bakmadan Geçme