Hayrat Vakfı Yardımlara Devam Ediyor

Kamu yararına çalışan dernekler statüsündeki Hayrat İnsani Yardım Vakfı tarafından Fethiye ve Seydikemer ilçelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım eli uzatılıyor.

  • 1556
Hayrat Vakfı Yardımlara Devam Ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hayırsever vatandaşların katkılarıyla yapılan bağışlardan oluşan Ramazan Yardım paketleri, Hayrat İnsani Yardım Vakfı Fethiye İlçe temsilciği görevlilerince daha önce tespit edilen evlerin kapılarına bırakılıyor.

Hayrat İnsani Yardım Vakfı İnsani Yardım Temsilcisi Hüseyin Çetinkaya, “Biz halktan alıp halka veriyoruz. Bunun için yardım sever Fethiyehalkının bize göstermiş olduğu güven neticesinde gelen yardım kolilerini önceden belirlenmiş ailelere teslim ediyoruz. Bununla ilgili çalışmalarımız 2013 yılından beri devam ediyor. Bu sadece Ramazan Ayı'nda verilen bir yardım değil. Ayrıca Fethiye halkı olarak Yetim sponsorlarımız var ve Dünyanın değişik yerlerinde ihtiyaç olan bölgelerde su kuyusu açtırıyoruz. Şimdiye kadar Somali'de ve Afganistan'da ismini Fethiye hayırseverler Su kuyusu diye adlandırdığımız 2 tane suyumuz var. Ramazan Ayı'na özel iftar programlarımız var. Bu iftar programı yurt içinde ve yurt dışında Ramazan ayı boyunca devam ediyor. Bağış yapmak isteyen Fethiye'de hemşerilerim 444 36 74 nolu Telefondan gerekli bilgiyi alabilirler. Biz hayrat insani yardımın derneği Fethiye temsilciliğini yapmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında 37 ülkede iftar ve yardım paketi programlarımız var. İlgili tüm Fethiye'deki hayırsever vatandaşlara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu işler Gönül işidir. Gönüllü olan kardeşlerimin hem gıda noktasında yardım etmeye hem de bu işi ben de yaparım diyen arkadaşlar olursa hep birlikte beraber yapabiliriz.Bir avuç mutluluk varsa paylaşınca bin avuç oluyor. Bunu tatmayan dostlar varsa tatmasını istirham ediyorum. İnanınmutluluklar paylaştıkça çoğalır” dedi.

 

Bakmadan Geçme