Hayko Cepkin Sed-Medya'da

Rock müzik sanatçısı Hayko Cepkin, FRT televizyonunda ekranlara gelen Orta Şekerli programına konuk oldu. Selin Köktener ve Ceren Erozan'ın hazırlayıp sunduğu, Orta Şekerli programına konuk olan ünlü rockçı, SED-Medya sahibi Seda Köktener ve SED-Medya ekibi tarafından karşılandı.

  • 1610
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Hayko Cepkin Sed-Medya'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de ekstrem sporlar sektörüne adım atan ve yamaç paraşütü sporunun gelişmesi için çaba göstereceğini ifade eden Hayko Cepkin, yamaç paraşütü pilot arkadaşları ile geldiği SED-Medya’da ekiple birlikte bol bol fotoğrafta çektirdi. Büyük ilgi gören programa konuk olan Hayko Cepkin, “Müzik çalışmalarımı Fethiye’den sürdüreceğim. Eşim Fethiyeli olduğu için yılın büyük bir bölümünü Fethiye’de geçireceğiz. Adrenalin sporunu ünlülere de yaptırmak istiyoruz, pek çok arkadaşı şimdiden davet ettim” dedi.

YENİ SEZONA HAZIRIZ
Hayko Cepkin, “10 yılı aşkın paraşütçü olarak geçtiğimiz yıllarda Türk Hava Kurumu’nun görevli paraşütçüleri olarak, Fethiye’ye geldik. Fethiye’de de atlayışlar yapıp, buranında tadına bakma şansım oldu. Burada pek çok dostumuz, pilot arkadaşlarımız var. Bu sezon onlarla beraber yamaç paraşütü lisansımı almaya geldiğimde hep birlikte sahilde oturup muhabbet ederken, ‘neden kendi şirketimizi kurmuyoruz ve neden sevdiğimiz bir şeyi kurumsallaştırmıyoruz’ dedik. Karar aldık, başlangıcını yaptık, şu an için çok keyifli ve güzel bir gidişatımız var. İnşallah yeni sezona hazır ve nazır olarak Fethiye’de görevimizi gerçekleştireceğiz” dedi. 
FETHİYE PANDEMİ ŞEHRİ
Pandemi döneminde Fethiye’nin aranılan bir şehir olduğunu hatırlatan Hayko Cepkin, “Gerçekten önemli bir ihtiyaç olmadığı sürece dışarı çıkmıyoruz. Yeni kısıtlamaların zaten kış vaktinde geleceğini biliyorduk. Fethiye’de oturduğumuz Foça Mahallesi’nde çok 65 yaş üstü dostlarımız var, genelde pandemi şehri olarak geçiyor. Günümüz onların alışverişlerini yapıp eve dönme ile geçiyor. Büyük ihtimal kış sezonu boyunca evde kapalı şekilde devam edeceğiz. Yollar açık olduğu sürece de kurumsal işlerimizi bitirmek için devamlı Fethiye ve Selçuk arasında gidip geleceğiz” şeklinde konuştu.
MÜZİK DURMAZ 
Konserlerin pandemi nedeni ile iptal edildiğini anlatan Cepkin, müzik çalışmalarına evde devam ettiğini belirtti. Cepkin, “Müziğin durması gibi bir şey söz konusu olamaz ama fiziki konser durumumuz durdu. Biz zaten evde stüdyosu bulunan, evde çalışabilen müzisyen tayfa olduğumuz için üretmeye devam edeceğiz. Bu kış sezonunda evde olacağımız süre boyunca oturmayacağımız için tekrar bir üretim dönemi yaşayacağız. Muhtemelen sezon boyunca pek çok single sunacağım. Müzik o şekilde devam edecek, uzaktan uzağa, kulaktan kulağa olacağız” dedi.
EKSTREM PROGRAMINI ÇEKECEK
Cepkin,“Fethiye Babadağ, uluslararası, herkesin gözünün üstünde olduğu yamaç paraşütü bölgesidir. Fethiye hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, Babadağ’dan yamaç paraşütü ile atlayıp, kuş bakışı bakmanız lazım ki karadan gördüğünüz güzellikleri yukarıdan bakarak tadını alasınız. Burayı zaten yukarıdan gördükten sonra buraya kim gelirse gelsin aşık oluyor. Biz firmamızı açtıktan sonra benim yıllardır yapmış olduğum ekstremci programını burada çekeceğiz. Bu programı bu kez yamaç paraşütü ve yamaç paraşütü ile serbest atlayışlar ya da yelken tandemler yaparak çekeceğiz. Bu programlar boyunca da pek çok ünlünün herhalde sezonun sonuna kadar misafirimiz olacağını düşündüğümüz bir stratejimiz var” ifadelerini kullandı.
ORTA ŞEKERLİ İÇERİM
Program hakkında da orta şekerli içerim diyen Hayko Cepkin, “Heyecanım yok, orta şeker en sevdiğim, ben de orta şekerli içerim. Ne sorarlarsa onu anlatacağım” diye konuştu.

BAŞLI BAŞINA ADRENALİN
SED –Medya sahibi Seda Köktener ise Hayko Cepkin’in başlı başına bir adrenalin olduğunu ifade ederek, “Babadağ’ı çok seviyor” dedi. Köktener, “Anladığım kadarıyla HaykoCepkin sayesinde Fethiye adrenalinli bir döneme girecek. Zaten Hayko Cepkin ismi başlı başına bir adrenalin. Bu anlamda Fethiye’ye çok şeyler katacağını düşünüyorum. Kendisi Babadağ’ı anlatıyor, profesyonel bir gözle anlatması çok ilginç geldi. Çünkü biz burada yaşadığımız halde onun baktığı gibi bakamıyoruz. Fethiye’de adrenalin işlerini hızlandıracaktır. Bildiğim kadarı ile konukları olacak, bu da yörenin tanıtımına katkı sağlayacaktır. En büyük avantajı ise şu anda teleferiğin bitmek üzere olması, aynı döneme denk gelmesi. Bu anlamda bunların birleşmesiyle, Fethiye’yi güzel günlerin beklediğini düşünüyorum. Zaten HaykoCepkin Fethiye’de 2010’daki dövme organizasyonunun içindeydi. İyi şeyler olacak, kendisine tekrar ‘Hoş geldin’ diyorum. Biz de SED-Medya olarak her zaman yanında olacağız” dedi.
 

Hayko Cepkin Sed-Medya'da
Hayko Cepkin Sed-Medya'da
Hayko Cepkin Sed-Medya'da

Bakmadan Geçme