Halı saha işletmecileri destek bekliyor

Ülkemizde etkisini sürdüren korona virüsü salgınına yönelik alınan tedbirlerle birlikte pek çok futbolseverin yoğun şekilde kullandığı halı sahalar bir süreliğine kapatılmıştı. Ülkemizde uygulanan normalleşme adımlarında halı sahalar için bir öneri sunulmadı. Fethiye'de halı saha işletmeciliği yapan Ramazan Çaylı, halı sahalar için bir öneri sunulmamasına tepki gösterdi. 

  • 2166
Halı saha işletmecileri destek bekliyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovid-19 pandemi sürecinde aylardır kapalı olan halı sahalar için işletmeciler, yetkililerden destek bekliyor. Halı saha işletmecilerinden Çaylı Arena Sahibi Ramazan Çaylı; halı saha işletmecilerinin zor durumda olduğunu, gerekli önlemleri alarak çalışabileceklerini dile getirdi. Normalleşme sürecinde birçok işletmenin açılmasına karar verilirken, halı sahalar için bir normalleşme adımı atılmamasına anlam veremediğini söyleyen Ramazan Çaylı, yetkililere çağrıda bulundu. Ayrıca halı sahaların futbolseverler için de spor kaynağı olduğunu dile getirdi.  

Çaylı Arena Sahibi Ramazan Çaylı yaptığı açıklamada, “Bizim halı sahalarımız kapalı. Muğla turuncu olduğu için halı sahaları açmadılar, ama her yeri açtılar.  Bu konuda çok mağduruz, durumun çözülmesini yetkililerden talep ediyoruz. Halı saha işletmecileri olarak bizim başka geçim kaynağımız yok. İstedikleri her önlemi aldık, almaya da hazırız. Kurallara uyalım ve Fethiye’yi maviye döndürelim. Böylelikle herkes işine gücüne bakabilsin. Bağışıklığın korunmasında en önemli faktörlerden birisi de spor” diye konuştu. 

Halı saha işletmecileri destek bekliyor
Halı saha işletmecileri destek bekliyor
Halı saha işletmecileri destek bekliyor

Bakmadan Geçme