Gülben Ergen'in Ölüdeniz Kaçamağı (video)

Ünlü sanatçı Gülben Ergen sevgilisi Burak Törer ile Ölüdeniz'e geldi

  • 8934
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Gülben Ergen'in Ölüdeniz Kaçamağı (video)
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü sanatçı Gülben Ergen sevgilisi Burak Törer ile Ölüdeniz'e kaçamak yaptı. Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için güneyin turizm beldelerinden Fethiye-Ölüdeniz'e kaçan Gülben Ergen, kiraladıkları küçük bir tekne ile Belceğiz Plajı manzarasında güneşlenip tatilin tadını çıkardı.


Ünlü sanatçı Gülben Ergen sevgilisi Burak Törer ile Ölüdeniz'de objektiflerimize yakalandı. Sanatçı Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için bu kez Bodrum yerine Fethiye-Ölüdeniz'i tercih etti.

Ölüdeniz'de Bella Gusto Hotel'de tatil yapan ünlü sanatçı , sevgilisi Burak Törer ile Belceğiz plajında Dilara A. isimli küçük bir tekne ile çevredeki koyları dolaşıp masmavi sularda denize girdi.

Yaklaşık 2 saatliğine kiraladıkları tekne ile Ölüdeniz Belceğiz manzarasında demir atan iki sevgili, bir süre sessizce güneşlendi.

Gülben Ergen sevgilisi denize atlayınca cep telefonu ile sevgilisinin fotoğraflarını çekti. Zaman zaman da selfie yaptı. Bir süre sonra tekne şirketinin kaptanı Erdinç Çet'i çağıran çift, Belceğiz plajına kaptan eşliğinde geldiler. Tekneden inişinde iki görevli Gülben Ergen'e yardımcı olurken; Ergen, düşmemek için dalgalar arasında oldukça temkinli davrandı.

Gülben Ergen ve sevgilisi resimlerinin çekildiğini görünce birbirlerinden uzaklaştılar. Gülben Ergen FRT mikrofonlarına ''İyi bayramlar diliyorum. Sessiz sedasız olduğu için Ölüdeniz'e geldik. Bayram tatili çok güzel geçiyor. Ölüdeniz ve Fethiye çok güzel bir yer. 2 gün kalıp döneceğiz. Ölüdeniz en azından çok güzel ve sakin'' dedi. Ünlü sanatçı Ergen, Fethiye'nin  televizyonu FRT aracılığı ile sevenlerinin bayramını kutladı.

Bakmadan Geçme