GÖNÜL DOSTLARI GRUBUNDAN MUĞLASPOR'A TATLI ZİYAFETİ

Değişik iş sektörlerinde ilimize hizmet veren ve kendilerini Muğla'nın tanıtımına adayan bir grup Muğla sevdalısından oluşan ve gruplarının ismini de Gönül Dostları olarak koyan Muğlalı ve Muğlasporlular takımın antrenmanını ziyaret ederek tatlı ziyafeti çekti.

  • 735
GÖNÜL DOSTLARI GRUBUNDAN MUĞLASPOR'A TATLI ZİYAFETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Teknik kadro ve futbolculara tatlı ziyafeti çeken Gönül Dostları Grubu adına konuşan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı İşadamı Bülent Karakuş, takımın ilerleyen haftalarda başarılı olacağına gönülden inandıklarını belirterek, tüm Muğla'nın takımın arkasında olduğunu söyledi. Kendilerinin Muğla sevdalısı olduklarını dile getiren Karakuş, yönetim kurulu, teknik kadro ve futbolculara güvenlerinin tam olduğunu ifade etti.
Muğlaspor Kulübü Başkanı Erol Kapiz'de nazik ziyaretleri nedeniyle Gönül Dostları Grubuna teşekkür ederek herkesi 24 Eylül Salı Günü saat 15.00’da Bursaspor ile Muğla'da oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçına davet etti. Takımın çalışmalarının çok iyi gittiğini belirten Başkan Kapiz, Muğla’da camianın tek yürek olması halinde büyük başarıların yakalanacağını kaydetti.

Bakmadan Geçme