Gölbent Muhtarından Başkan Otgöz'e Teşekkür

Seydikemer Belediyesi Gölbent Mahallesi'nde bozuk ve dar olması nedeniyle vatandaşın özlemle beklediği yaklaşık 3 kilometrelik yolun alt yapı çalışmalarında son aşamaya gelindi.

  • 1851
Gölbent Muhtarından Başkan Otgöz'e Teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gölbent Mahallesi’nde 10 kişilik ekiple çalışmalarını sürdüren Seydikemer Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekipleri, mahalle yolunun dar olan kısımlarını genişletip, bozulan şarampolleri temizliyor. Alt yapının sağlam olması için yolun bozuk olan yerlerini sert dolgu malzemesiyle doldurulup, sıkıştırıyor. Alt yapının tamamlanmasının ardından yaklaşık 3 kilometrelik yola kilitli parke döşenecek.
BAŞKAN’A YOL TEŞEKKÜRÜ
Uzun zamandır yolun dar ve bozuk olması nedeniyle ulaşımda sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Gölbent Mahallesi sakinleri “Yolumuz dardı iki araç yan yana geçemiyordu. Dar ve bozuk olan yolumuzun yapılmasından çok mutlu olduk. Talebimizi yerine getiren Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’e teşekkür ederiz” dediler.
İki aracın dahi geçemediğini belirten Mustafa Tombul Yolumuz genişliyor çok memnunuz. Buna şükür diyerek yol memnuniyetini dile getirdi.
22A çalışmalarından dolayı kesinleşmediği için 3 yıldır bugün yarın derken artık Gölbent mahallemizde yol çalışmalarına başladıklarını belirten Seydikemer belediyesi fen işleri çavuşu Ramazan Kıntak, “Yaklaşık bir aydır çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Dar olan yolun genişletilmesi, alt yapısının hazırlanması, gerekli yerlere büz konulmasının ardından yolumuzu silindir ile sıkıştırıyoruz. Güzel bir çalışma oldu. Alt yapı çalışmalarımızın bitiminin ardından inşallah kilitli parke döşenince daha güzel olacak” dedi.
YILLARDAN BEKLENEN ÖZLEM SON BULDU
Yıllardan beri beklenen özlem diyen Gölbent muhtarı Ramazan Doğan, “yaklaşık bir aydan beri Seydikemer belediyesinin başlatmış olduğu yol çalışması Tomalar mevkiinde devam etmektedir. Bu konuda bize yardımcı olan belediye başkanımız Yakup Otgöz’e, mesai arkadaşlarına, belediye başkan yardımcılarına, belediye meclis üyelerine, bize yol çalışmalarında yardımcı olan mahalle halkımıza çok teşekkür ederiz. Gerçekten böyle bir hizmete ihtiyacımız vardı. Yıllardan beri beklenen bir özlem, hasretle beklenen özlem daha doğrusu geçmiş dönemlerde bu yoldan araç yan yana gidemiyordu. Şimdi daha güzel oluyor daha geniş, topluma yakışır, toplumun benimsediği bir yol oldu. Hizmetler devam ediyor. Bilhassa belediye başkanımız Yakup Otgöz’e teşekkür ediyoruz. Bizi en iyi anlayan kendisi, kendiside muhtarlıktan bu göreve geldi. Bizim sorunlarımızı, derdimizi, çözümü de kendisinde onun için kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da hizmetler devam edecek.  Sayın çavuşumuza teşekkür ediyoruz. Gerçekten gece gündüz bizlere yardımcı oluyor. Bizden fazla sanki kendi mahallesi gibi yerinden inceleyerek gerekeni yapıyor. Bizden fazla özveriyle çalışıyor herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Gölbent Muhtarından Başkan Otgöz'e Teşekkür
Gölbent Muhtarından Başkan Otgöz'e Teşekkür
Gölbent Muhtarından Başkan Otgöz'e Teşekkür
Gölbent Muhtarından Başkan Otgöz'e Teşekkür
Gölbent Muhtarından Başkan Otgöz'e Teşekkür
Gölbent Muhtarından Başkan Otgöz'e Teşekkür

Bakmadan Geçme