GENÇ YAZAR, KİTABINI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KAYA İÇİN İMZALADI

Fethiye'de 8'inci sınıftan mezun olan Eylül Nehir Asyalı yazdığı 'Zamansızlar' adlı kitabını Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya için imzaladı.

  • 1026
GENÇ YAZAR, KİTABINI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KAYA İÇİN İMZALADI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’nin genç yazarlarından Eylül Nehir Asyalı, geçtiğimiz günlerde basılan ve kitapçılardaki raflarda yerini alan ‘Zamansızlar’ isimli kitabını Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya için imzalayıp hediye etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya’yı makamında ziyaret eden genç yazar Asyalı, kitabı hakkında merak edilenleri paylaştı.

Kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, “İnşallah bu bir başlangıç. İlerde dünya çapına yayılmış, Türkiye’de aranan, nitelikli, çok beğenilen yazar, her konuda görüş beyan edebilen bir yazarın özellikle bu bölgeden çıkması çok mutlu edecek. Gençlerimizde cevher var yeter ki ellerinden tutulsun. Kitabın basımını Cumhur Bey yaptı. O da Fethiye’miz için kazanım oldu. Şuan ulusal bazda kitap basabilen bir yayınevinin Fethiye’de oluyor olması bölgemiz açısından çok ciddi bir kazanım. Kendisine de çok teşekkür ediyorum çünkü okullarımızın ve öğrencilerimizin önünü açma açısından çok önemli bir hamleydi. Bir eksikliği giderdi. Eylül kızımızı tebrik ediyorum. Bu kitabı bir solukta okuyacağız, devamını da heyecanla bekleyeceğiz” dedi.

 

Bakmadan Geçme