Geleneksel Zehra Muhabbet Buluşması

Zehra Grup tarafından organize edilen Geleneksel Zehra Muhabbet Buluşması, 26 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'da Hisarönü Mevkii'nde bulunan Zehra Hotel'de gerçekleşecek. Sevilen ilahi sanatçıları, televizyon programcıları ve yazarların yer alacağı programın dolu dolu geçeceği belirtildi.

  • 3083
Geleneksel Zehra Muhabbet Buluşması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zehra Hotel’de gerçekleşecek organizasyonda ilahi sanatçıları Rıdvan Böke, Abdülkerim Demirtaş ve Murat Belet sevilen ilahileri seslendirecekler. Bunun yanında TV Programcısı Mikail Şimşek ve Yazar Hayati İnanç ile Şair Dursun Ali Erzincanlı; katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacaklar. Geleneksel olarak gerçekleştirilen etkinliğin yanı sıra Yazar Hayati İnanç; 29 Ağustos Cumartesi ve 12 Eylül Cumartesi günleri sohbet programları ile katılımcılara bilgiler aktaracak.  

Zehra Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kurt, “Geleneksel Zehra Muhabbet Buluşması bu yıl 26 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’da Hisarönü Mevkii’nde bulunan Zehra Hotel’de gerçekleşecek. Gerçekleşecek organizasyonumuzda ilahi sanatçıları Rıdvan Böke, Abdülkerim Demirtaş ve Murat Belet sevilen ilahileri seslendirecekler. Bunun yanında TV Programcısı Mikail Şimşek ve Yazar Hayati İnanç ile Şair Dursun Ali Erzincanlı; katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacaklar” dedi. 


 

Geleneksel Zehra Muhabbet Buluşması

Bakmadan Geçme