Geleneksel aşure etkinliğine yoğun katılım oldu

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından geleneksel hale getirilen aşure etkinliği, Karaçulha Kayıkseki Mesire Alanı'nda yapıldı. Organizasyon yoğun bir katılımla gerçekleşti.

  • 1346
Geleneksel aşure etkinliğine yoğun katılım oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karaçulha Gönüllüleri Derneği tarafından, Karaçulha Kayıkseki Piknik Alanı’nda aşure etkinliği düzenlendi. Dernek Başkanı Halil Hancı ve yönetim kurulu üyelerinin organize ettiği şenlikte kazanlarda pişirilen aşure vatandaşlara dağıtıldı. İlahilerin de yer aldığı program renkli görüntülere sahne oldu. Katılımcılar muhteşem bir doğa da piknik yaparak, güzel havanın da tadını çıkardı. Aşure etkinliğine Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Yörük Türkmen Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak, Seydikemer Yörük Türkmen Derneği Başkanı İsmail Uzunoğlu, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Karaçulha Gönüllüleri Derneği Başkanı Halil Hancı yaptığı açıklamada, “Aşure etkinliğimizi geleneksel hale getirdik. Her geçen yıl katılım sayısı artıyor. Burada ayrıca şehitlerimiz ve ebediyete uğurladığımız vatandaşlarımız için mevlit de okundu. Katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederiz” dedi. 

Bakmadan Geçme