Galatasaray taraftarlarından mama desteği 

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği üyeleri Hayvan Destek ve Eğitim Derneği'ni ziyaret ederek sokak hayvanları için mama ve sağlık desteğinde bulundular.

  • 871

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği üyeleri Hayvan Destek ve Eğitim Derneği’ni ziyaret ederek sokak hayvanları için mama ve sağlık desteğinde bulundular.

Fethiye' de kurulduğu günden bu yana gerçekleştirdikleri sosyal sorumluluk projeleri ile adlarından sıkça söz ettiren ve toplum tarafından taktir ile karşılanan Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği üyeleri sokak hayvanlarını da unutmadı. Fethiye’deki sokak hayvanlarının bakımı ve yaşaması için mücadele eden HAYED’i ziyaret eden Galatasaraylı taraftarlar bol miktarda mama bağışında bulundular ve sokak hayvanlarının tedavisi için maddi yardımda bulundular. 

Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Emrecan Arıkan ve dernek yöneticileri ve üyelerinin aileleri ile yoğun ilgi gösterdiği ziyarette özellikle çocuklar dernekteki sokak hayvanları ile unutulmaz anlar yaşadılar. Sokak hayvanlarının bakımı ve tedavisi için HAYED üyelerinin çok sıkı bir çalışma içerisinde olduklarını ifade eden Arıkan, “Derneğimizin kuruluş gayelerinden bir tanesi de sosyal sorumluluk projeleridir. Bugünde Fethiye de çok önemli bir görevi üstlenen Fethiye Belediyesi HAYED Derneği ve Eğitim Parkını ziyaret ederek buradaki küçük hayvan dostlarımız ile bir araya geldik. Buradaki dernek yöneticilerimizden derneğin işlevleri konusunda bilgi edindik. Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği olarak mama yardımında bulunduk ve buradaki bazı sokak hayvanlarının tedavilerini üstlendik. Bizler elimizden geldiğince destek olmak sözü verdik ve sözümüzü yerine getireceğiz” dedi.   

Fethiye HAYED üyeleri de Fethiye Galatasaray Taraftarlar Derneği üyelerinin bu anlamlı ziyareti ve desteğinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, tüm sivil toplum kuruluşlarından bu duyarlılığı göstermelerini istediler.
 

Bakmadan Geçme