Futbolcular Saklıkent'e hayran kaldı

Seydikemer Belediyespor'a farklı illerden gelen spor kulüplerinin sporcuları, Seydikemer'in tarihi ve doğal güzelliklerini tanıma fırsatı buldu.

  • 1094
Futbolcular Saklıkent'e hayran kaldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Süper Amatör Liginde mücadele eden Seydikemer Belediyespor Kulübü, Türkiye’nin farklı il ve ilçelerinden Seydikemer’e gelen sporcu ve teknik heyeti ağırladı. Seydikemer’in tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetme imkanı bulan sporcu ve teknik heyet, Seydikemer’e hayran kaldı. Geçtiğimiz günlerde Seydikemer’de bulunan Saklıkent Kanyonunu da ziyaret eden sporcular ve teknik heyet, kanyonda akan soğuk suda yürüdüler. Saklıkent kanyonunda SeydikemerBelediyespor oyuncuları ve teknik heyet ile hatıra fotoğrafları da çektiren sporcular, Saklıkent Kanyonu’nun cazibesi karşısında adeta büyülendiklerini dile getirdiler.  
Seydikemer Belediyespor yöneticileri yaptıkları açıklamada şunları ifade ettiler; “Kulübümüze farklı şehirlerden gelen futbolcularımız ve teknik heyetimiz, Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’ün misafiri olarak ilçemiz sınırlarında bulunan dünyaca ünlü Saklıkent Kanyonu’nu ziyaret ettiler.Saklıkent Kanyonu’na hayran kalan ve güzel bir gün geçiren futbolcularımız, her konuda ve her daim kulübümüzün yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Yakup Otgöz’e minnettarlıklarını bir kez daha dile getirerek teşekkür ettiler."
 

Bakmadan Geçme