Fuhuş Operasyonunda 13 Tutuklama

Fethiye'de masaj ve hamam salonlarında fuhuş yapıldığı ihbarları sonucu geçtiğimiz hafta içinde yapılan operasyonda yakalanan 22 şüpheliden 13 'ü tutuklandı

  • 4830
Fuhuş Operasyonunda 13 Tutuklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de masaj ve hamam salonlarında fuhuş yapıldığı ihbarları sonucu geçtiğimiz hafta içinde  yapılan operasyonda yakalanan 22 şüpheliden 13 'ü tutuklandı. 9 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Tutuklananlardan 7'sinin kadın olduğu öğrenildi.

Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 3 ay süren takip sonucu ilçe merkezindeki 13 masaj salonunda fuhuş yaptırıldığı iddiasıyla soruşturma başlattı. Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 115 personel ile adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Ekipler, 22 kişiyi gözaltına alırken, iş yerlerinde yapılan aramalarda cinsel gücü arttırıcı ilaçlar, 2 adet pompalı tüfek ile 1 adet tabanca da ele geçirdi.

13 TUTUKLAMA

Masaj salonlarda çalıştırılan 4 yabancı uyruklu, 59 kadının da ifadesine başvuruldu. İnternet üzerinden yapılan duyurularda 'Kankanı da al gel' gibi şifreli sözlerin kullandığı öğrenildi. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.D., Ö.G., T.İ., M.K., M.Ç, S.K., H.K., S.S., H.K., K.K., Ş.Y.T., M.T., Y.C. tutuklanıp Eşen T Tipi Cezaevine gönderilirken; Y.A., Y.G., F.U., S.C., M.Ç., O.Y., S.T., A.G. ve H.K. Adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bakmadan Geçme