FTSO'da 5 yıldızlı hizmete devam

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB Akreditasyon Sistemi kapsamında Türk Loydu Denetçisi Berker Telek tarafından 23-24 Aralık 2019 tarihlerinde denetlendi. Denetimden başarıyla geçen FTSO'nun 5 yıldızlı hizmet vermeye devam ettiği tescillendi.

  • 1182
FTSO'da 5 yıldızlı hizmete devam
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FTSO’nun akreditasyon sistemi kapsamındaki denetim çalışmaları 23 Aralık pazartesi sabahı yapılan açılış toplantısıyla başladı. Açılış toplantısına FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kemal Hıra, Mete Ay, Yönetim Kurulu Üyeleri, Ramazan Dim, Halil İbrahim Öztürk, Meclis Üyesi Aydın Ertemli, Genel Sekreter Ezgi Kullukçu, Akreditasyon Sorumlusu Aysun Şanlısoy ve FTSO personeli katıldı. Açılış toplantısında Türk Loydu Deneticisi Berker Telek akreditasyon sistemi ve yeni puanlama sistemi hakkında bilgi verdi. Akreditasyon sisteminin Oda ve borsaların kendilerini geliştirerek daha iyi hizmet vermesine ve iyi uygulamalarını sürekli hale getirmesine yardımcı olduğunu kaydeden Berker Telek, daha önceki yıllarda 13 madde olan denetim sisteminin 103 maddeye çıktığına ve 1 günlük denetimlerin de 2 güne çıktığına dikkat çekti. Akreditasyon denetiminin aslında değerlendirme çalışması olduğunu kaydeden, Berker Telek FTSO’nun TOBB bünyesinde EFQM mükemmellik modeline ve akreditasyon sistemine geçen ilk odalardan biri olduğunu hatırlattı. 
FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı da FTSO’nun üyelerine daha iyi hizmet verebilmek için Oda personeli ile birlikte akreditasyon sistemi kapsamında çalıştığını vurgulayarak, iki günlük denetim çalışmalarının verimli geçmesini diledi. Açılış toplantısının ardından denetim çalışmalarına geçildi.
FTSO Yönetimi ve personelinin uyumlu çalışmasının göstergesi  
İki gün süren değerlendirme çalışmalarını ardından denetim, 24 Aralık Salı günü akşam saatlerinde gerçekleştirilen kapanış toplantısı ile sona erdi. Kapanış toplantısına FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Üyeleri İbrahim Erdem, Ramazan Dim, Halil İbrahim Öztürk, Şevket Süreyya Gürol, Emre Başaran, Genel Sekreter Ezgi Kullukçu, Akreditasyon Sorumlusu Aysun Şanlısoy ile FTSO personeli katıldı.
Denetçi Berker Telek kapanış toplantısında, denetim sürecinde 103 maddelik yeni puanlama sistemiyle FTSO’nun son üç yılda gerçekleştirdiği faaliyetleri ve çalışmaları kanıtlarıyla incelendiğini söyledi. Denetim sırasında FTSO’nun çalışmalarını her alanda iyileştirdiğinin ve geliştirdiğinin ortaya çıktığını belirten Telek, “Bu Yönetim ile personelin uyumlu çalışmasının sonucu. Özellikle Yönetim Kurulu’nun desteği çok önemli. Bu başarı topyekün hareket etmeyi gerektirir.” dedi. Telek, Oda yönetimine ve çalışanlarına iki gün boyunca gösterdiği konukseverlik için teşekkür etti, başarılarının devamını diledi.
FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı da kapanış toplantısında yaptığı konuşmada, harcadığı yoğun mesaiden dolayı Denetçi Berker Telek’e teşekkür ederek, “Denetim çalışmalarından çıkan sonuçları da dikkate alarak, daha iyiyi hedefleyerek yolumuza devam edeceğiz. Bu bir ekip çalışması. 3 yılda bir tekrarlanan denetim sonucu bizim için önemli; emeği geçen tüm personelimize, Meclis, Yönetim Kurulu ve Meslek Komitesi üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Gerek yönetim olarak gerekse personelimizle gelişmeye açık, genç ve dinamik bir ekibiz. Stratejik hedeflerimiz kapsamında bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Yönetim Kurulu olarak elimizden geleni yapacağız.“ diye konuştu.
 

FTSO'da 5 yıldızlı hizmete devam
FTSO'da 5 yıldızlı hizmete devam

Bakmadan Geçme