FTSO'NUN FETHİYE FUAR ALANI VE KONGRE MERKEZİ FİZİBİLİTE RAPORU YAYINLANDI

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın (FTSO) Güney Ege Kalkınma Ajansının (GEKA) fizibilite desteği kapsamında hazırladığı 'Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu' yayınlandı. FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, raporun bölgenin farklı organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek bir kongre merkezine olan ihtiyacının net olarak ortaya çıktığını söyledi. 

  • 506
FTSO'NUN FETHİYE FUAR ALANI VE KONGRE MERKEZİ FİZİBİLİTE RAPORU YAYINLANDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fizibilite raporunda bölgenin fuar alanı ve kongre merkezi ihtiyacı detaylı bir şekilde irdelenirken; toplam yatırım tutarı ve yıllara dağılımı ile organizasyon yapısı gibi başlıklar yer aldı. Basımı gerçekleştirilen fizibilite rapor aynı zamanda online olarak FTSO web sitesinde de yer alıyor.
FTSO Başkanı Osman Çıralı, yıllardır farklı platformlarda dile getirilen Fethiye’nin fuar alanı ve kongre merkezi ihtiyacının ve finansal etüdünün belirlenmesine yönelik olarak FTSO’nun üzerine düşeni yaparak fizibilite raporu hazırladığını kaydetti. FTSO bünyesinde hazırlanan ve Fethiye Fuar Alanı ve Kongre Merkezi Fizibilite Raporu projesinin Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan destek almaya hak kazandığını hatırlatan Osman Çıralı, şu değerlendirmelerde bulundu: 
“Fizibilite raporu hazırlık sürecinde yapılan ve ilgili tüm kurumların iştiraki ile gerçekleştirilen toplantılar sonucu, özellikle bölgemizin farklı organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek bir kongre merkezine olan ihtiyacı belirgin olarak ortaya çıktı. Bu ihtiyaca yönelik olarak, Fethiye Belediyesi’nin gösterdiği alanlar arasında en uygun olanı belirlenerek,  buna göre finansal analizler ve yatırım tutarlarının tespit edildiği ön fizibilite raporu hazırlandı. Bölgenin tanıtımına ve sosyo-ekonomik gelişimine önderlik etme vizyonumuz doğrultusunda yaptığımız bu çalışma, yatırımcılar için önemli bir kaynak teşkil edecek, olası bir yatırım kararında raporumuz yatırımcılara referans olmasını temenni ediyoruz.”
 

Bakmadan Geçme