FTSO, ISO 10002 BAŞARIYLA GEÇTİ

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), üyelerine kaliteli hizmet sunarak memnuniyetlerini en üst düzeye çıkarmak için uyguladığı standartlardan tam not aldı

  • 786
FTSO, ISO 10002 BAŞARIYLA GEÇTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO), üyelerine kaliteli hizmet sunarak memnuniyetlerini en üst düzeye çıkarmak için uyguladığı standartlardan tam not aldı. FTSO, Türk Loydu Vakfı Yönetim Sistemleri Denetçisi Olcay Koca, tarafından 4 Ocak 2019 Cuma günü gerçekleştirilen denetim sonucunda; ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi'ni yeniledi.

 

Türk Loydu Vakfı’nın ISO 10002 denetimini başarıyla geçen FTSO, üyelerine uluslararası standartlarda hizmetler sunmayı amaç edinen ve uyguladığı kalite yönetim sistemleri ile Oda/Borsa camiasının önde gelen odalarından biri olduğunu bir kez daha kanıtladı. Türk Loydu Denetçisi Olcay Koca, denetim çalışmaları öncesinde FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, Genel Sekreter Vekili Ezgi Kullukçu ve Oda çalışanlarının katıldığı açılış toplantısında ISO 10002 hakkında bilgi verdi. Denetimlerin Odaların üyelerine daha iyi hizmet sunabilmesi ve hizmet kalitesinin arttırılması açısından önemini vurgulayan Olcay Koca, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın kalite standartlarını başarıyla uygulayan bir oda olduğuna dikkat çekti.

 

Denetim sırasında Olcay Koca, FTSO Genel Sekreteri Vekili Ezgi Kullukçu ve Kalite Sorumlusu Aysun Şanlısoy ile FTSO’nun ISO 10002 kapsamındaki dokümanlarını ve uygulamalarını inceledi. Tüm gün süren denetimden başarı ile geçen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi Belgesi'ni yenilemeye hak kazandı.

 

Denetim sonrasında yapılan toplantıda FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, “ISO 10002 Müşteri Memnuniyet Yönetim Sistemi’nde belge yenilememiz, üyelerimize verdiğimiz hizmetin kalitesinin göstergesidir. Hizmetlerimizin kalitesine daha da arttırarak devam ettireceğiz." dedi.

Bakmadan Geçme