FTSO Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, İddialara Yanıt Verdi

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, bir gazetede hakkında yer alan iddialarla ilgili kamuoyu duyurusu yaparak, haberin asılsız ve gerçek dışı olduğunu bildirdi. 

  • 1925
FTSO Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, İddialara Yanıt Verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra’nın konuyla ilgili yaptığı kamuoyu duyurusu şöyle: 

“Fethiye’de yayınlanan günlük siyasi gazete olan Fethiyetürk Gazetesi’nde 07.08.2020 tarihinde manşetten duyurularak kullanılan ve adımın geçtiği haber asılsız ve gerçek dışıdır.  

Aynı haberde üyesi ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olduğum Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) logosu izinsiz olarak ve yanlış kullanılmıştır. Bahsi geçen haberde 2 yıl sonra yapılacak olan Oda seçimlerinde Başkanlık için adımın gündeme geldiği, bazı meslek komitelerinin seçim çalışması başlattığı şeklinde asılsız iddialar yer almaktadır. 

Aynı haber adı geçen gazetenin internet sitesinde ve sosyal medya hesaplarında da yer almış olup gazetenin haberinde yer alan bazı isimler metinden çıkarılarak kullanılmıştır.  

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Odamızın stratejik hedeflerine uygun olarak ilerlenmektedir. 

İki yıllık çalışmalarımıza başta Oda Meclisi Üyelerimize, Odamıza kayıtlı tüm üyelerimize eksizsiz ve ayrıntılı bilgi verilmekte, yayınlarımızda çalışmalarımız anlatılmaktadır.
 
Başta Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Osman Çıralı olmak üzere Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte yürüttüğümüz bu uyumlu çalışmalar devam ederken, sanki aramızda bir sorun, rekabet, yarış varış varmış gibi gösterilmeye çalışılan, gerçek dışı haberler, asla çalışma azmimizi, aramızdaki uyumu ve huzurumuzu bozmaya yetmeyecektir. 

Bir kez daha vurgulamak isterim ki; söz konusu gazete ve gazeteye bağlı internet sayfasında ile sosyal medya hesaplarında yer alan haber asılsız ve gerçek dışıdır. Asılsız haber yapan gazete ve sorumluları hakkında basın yasasının 14. Maddesi kapsamında gerekli cevap ve düzeltme hakkı kullanılmış olup yasal süreç devam etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. “
 

Bakmadan Geçme