FETHİYE'YE BÜYÜK İKRAMİYE

Milli Piyango'nun 29 Temmuz çekilişinde en büyük ikramiye olan 3 milyon TL, 407169 nolu çeyrek bilete isabet etti. Fethiye Kaymakamlığı karşısındaki Seyyar Milli Piyango Bayii Nazım Kocatepe tarafından satılan 3 milyon TL'lik çeyrek biletin talihlisinin kim olduğu merak konusu oldu.

  • 6821
FETHİYE'YE BÜYÜK İKRAMİYE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milli Piyango’nun 29 Temmuz çekilişinde en büyük ikramiye olan 3 milyon TL’lik bileti Fethiye Kaymakamlık binası karşısındaki Seyyar Bayii Nazım Kocatepe’nin sattığı ortaya çıktı. 3 milyon TL’lik çeyrek bilete isabet ettiği öğrenilen biletin Fethiye halkından ya da bir tatilciye de çıkmış olabileceği tahmin edilirken, Nazım Kocatepe’nin bu ikramiye ile birlikte 13 adet teselli ikramiyesini de verdiği kaydedildi.

 

Milli Piyango’nun son çekilişinde en büyük ikramiye olan 3 milyon TL’nin Fethiye’ye çıktığı anlaşılınca, ikramiye sahibi merak konusu oldu. Önceki yıllarda özellikle yılbaşı çekilişlerinde 1,5 ve 5 milyon TL gibi en büyük ikramiyeleri de Seyyar Bayii Nazım Kocatepe’nin verdiği belirtildi. 50 yıldan bu yana Seyyar Milli Piyango Bayiliği yapan ve eşi Filiz Kocatepe ile birlikte şans dağıtan Nazım Kocatepe, “29 Temmuz’da en büyük ikramiye olan 3 milyon TL’lik bileti ben sattım. Ayrıca 13 teselli ikramiye biletini de sattım. 407169 nolu bilete çıkan ikramiye şanslı vatandaşımıza hayırlı uğurlu olsun. Daha önceki yıllarda da 1,5 ve 5 milyon TL’lik ikramiye biletlerini satmıştık. Şanslı müşterimizi merak ediyorum. Fethiye’de de olabilir, tatilcilerden birine de çıkmış olabilir. Bu şanslı talihli ile tanışmak istiyoruz” dedi.

 

Filiz Kocatepe ise “İstanbul’da Nimet Abla ne ise Fethiye’de de Filiz Abla vardır. En büyük ikramiye şansını dağıtmada Nimet Abla’ya rakibiz. Büyük ikramiye şansını dağıtınca çok seviniyoruz. Kendimize çıkmış gibi kabul ediyoruz. Çıkan kişinin aramasını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Son çekilişte teselli ikramiyesini bir rakamla kaçırdığını söyleyen bir vatandaş ise “Zaman zaman şansımı denerim. En büyük ikramiyenin tesellisini kaçırdım. Gelecek sefer bana çıkacak” diye konuştu.   

Bakmadan Geçme