Fethiyesporlu futbolcular, 'Hedef play off'

Fethiyespor kaptanlarından Turgay An ile orta sahanın başarılı oyuncularından Cemal Şener, 'Ara verilen ligde maçlar başlarsa hedef play off. Futbolu özledik. Bir ayda rahatlıkla hazırlanırız' ifadelerini kullandı. FRT Televizyonu'nda Erdoğan Cankuş'un hazırlayıp sunduğu Spor Saati programına, yorumcu Mustafa Ercümer ile konuk olan Fethiyespor futbolcuları Turgay An ile Cemal Şener, 'Ligler oynatılırsa Kozanspor ve Karşıyaka maçlarının kazanılması ile birlikte kalan maçları kazanıp play offa rahatlıkla çıkarız' diye konuştular.

  • 1034
Fethiyesporlu futbolcular, 'Hedef play off'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlgiyle izlenen, çok sayıda mesajın geldiği programda başarılı futbolcular Fethiye’ye şampiyonluk yaşamak için geldiklerini de söylediler. 2 yıllık anlaşmaları olduğunu, yönetimin önümüzdeki yıl da görev vermesi halinde tercihlerinin Fethiyespor olduğunu söyleyen Turgay An ve Cemal Şener, Başkan Esat Bakırcı, Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, Cem Tufan ve yönetim kurulunun Fethiyespor sevdasına hayran olduklarını ifade ettiler. İlk yarı ve liglerin devamı konusunda görüşlerini aktaran Fethiyesporlu futbolcu Turgay An, “İkinci ile beşinci sıradaki takımlar arasında play off oynanırsa bu çok büyük haksızlığa neden olur. Biz şu an 8. sıradayız. Play off hattı ile aramızda 5 puan var. Bir maçımız eksik ve en yakın rakibimiz Karşıyaka ile evimizde oynayacağız. Bu söylediğim diğer gruplar için de geçerli. İlk yarı kendi evimizde puan kayıplarımız oldu. Evinizde kazandığınız maçlar ile deplasmandan getirdiğiniz 1 puan sizi şampiyon yapar. Lige iyi başladık. İlk yarıdaki performansımızla gol yemiyorduk. Türkiye liglerinin en az gol yiyen takımı bizdik. Grubumuzda güçlü takımlar olmasına rağmen ilk yarıyı 2. sırada bitirdik” dedi.

İKİNCİ YARI REHAVETE KAPILDIK
İkinci yarı hakkında değerlendirmelerde bulunan Turgay An, “İkinci yarıdaki kamp döneminde belki biz futbolcular fazla rehavete kapıldık. Biraz fazla özgüven vardı. Bu belki bizi biraz geriye attı. İlk yarıda 17 maçta 5 gol yiyen Fethiyespor, ikinci yarının ilk maçında Erokspor’dan 5 gol yedi. Bu bizi inanılmaz şekilde moral ve motivasyon olarak çöküşe geçirdi. Kocaelispor ile kendi evimizde oynadığımız maçta mağlubiyeti hak etmedik. İyi mücadele ettik, pozisyonlarımız vardı. Ağrı deplasmanında Anıl Gir’in sakatlığı da hepimizi olumsuz etkiledi. Şu anda da özverili bir şekilde geriye dönmek için hazırlıklarını yapıyor. Üst üste gelen mağlubiyetler hepimizi mental olarak kötü etkiledi” diye konuştu.

PLAY OFF'TAN ÜST LİGE ÇIKARIZ
Fethiyesporlu futbolcu Cemal Şener, “Lige Erokspor galibiyeti ile başladık. 2. haftada Kocaelispor’a karşı deplasmanda çok iyi oynamamıza rağmen kaybettik. Oynadığımız futbol hem bize keyif veriyordu hem de taraftarımızı mutlu ediyorduk. Sonrasında üst üste 4 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. İlk yarı iyi savunma yapıyorduk ve saha içinde yardımlaşıyorduk. İkinci yarının ilk maçında Erokspor maçında 1-1 eşitliği yakaladık. Daha sonra elimize geçen net bir fırsatı değerlendiremedik. Maç maalesef orada kırıldı. İlk devrede 5 gol yemişken, bir maçta 5 gol yemek bizim gardımızı düşürdü. İkinci yarı taraftarlarımıza mahcup olduk. Eğer lig devam ederse önümüzde 6 maç var. Deplasmanda oynayacağımız Kozanspor ile kendi evimizde oynayacağımız Karşıyaka maçları büyük öneme sahip. İnşallah bu 2 maçı da kazanırsak, play offtan çok rahat 2. Lig’e çıkacağımıza inanıyorum. Tecrübeli oyuncularımız ve tecrübeli bir hocamız var. Yönetimimiz oldukça özverili” ifadelerini kullandı.

Fethiyesporlu futbolcular, 'Hedef play off'
Fethiyesporlu futbolcular, 'Hedef play off'
Fethiyesporlu futbolcular, 'Hedef play off'

Bakmadan Geçme