Fethiyesporlu Cemal'e saha ortasında doğum günü kutlaması

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor'da, Payasspor maçı hazırlıkları devam ediyor. Lacivert beyazlıların Payasspor maçı hazırlıkları sırasında saha ortasına getirilen sürpriz doğum günü pastası ilgi çekti. Hemen her futbolcu şaşkınlık ile birbirine bakarken Kaptan Sabri Turgut, Cemal Şener'i çağırıp doğum gününü hatırlatarak saha ortasında doğum günü pastası kestiler. Genç futbolcu Kaptan Sabri Turgut ve Teknik Direktör Mustafa Ceviz'e teşekkür ederek, 'Çok büyük mutluluk duydum. Pazar günü Payasspor'u yenerek mutluluğumu doruğa çıkarmak istiyorum' dedi.

  • 1071
Fethiyesporlu Cemal'e saha ortasında doğum günü kutlaması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Pazar günü saat 19.00’da Fethiye Şehir Stadı’nda, Payasspor ile karşılaşacak Fethiyespor bu maçın hazırlıklarına eksiksiz devam etti. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde teknik ve taktik ağırlıklı çalışma sürdüren lacivert beyazlılar, doğum günü olan Cemal Şener’e de saha ortasında sürpriz bir kutlama gerçekleştirdi. Kaptan Sabri Turgut’un, Teknik Direktör Ceviz ile birlikte hazırladığı sürpriz doğum günü kutlaması antrenman anında gerçekleştirildi. Saha ortasına getirilen doğum günü pastası “İyi ki doğdun Cemal” sesleri arasında doğum günü pastasını üfleyen Cemal Şener, bu sürprize “Hocam görev verirse Payasspor maçında çok daha büyük performans ile rakibimizi tüm kadromuzla yenip, takımımızı üst sıralarda tutacağız” dedi. Cemal Şener’i arkadaşlarının kutlamasının ardından büyük bir hırsla çalışan lacivert beyazlı futbolcular, 3 puana odaklandılar. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, “Pazar günü akşam saat 19.00’da kendi sahamızda Payasspor ile oynayacağız. Payassporkupada Boluspor’u penaltılarda eledi. Kupadan aldıkları galibiyetin morali ile Fethiye’ye gelecekler. Yeni kadromuzla bütün ağırlığımızı lige vereceğiz. Kupada da turu geçmek isterdik fakat güzel oyunumuza rağmen uzatmada yediğimiz gollerle elendik. Kupada oynayan futbolcularımın performansından memnun. Gösterdikleri mücadeleden dolayı onları tebrik ediyorum. Adana’dan döndük ve lig için hazırlıklarımıza başladık. Dün akşamdan itibaren tüm takım çalışma fırsatı bulduk. Bugün itibaren çalışmalarımızı sürdürüp, maç saatine kadar bütün hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Payasspor lige iyi başlayamadı. Bizim olduğu kadar bu maç rakibimiz için de büyük önem taşıyor. Zirve yarışı içinde olmak istiyoruz. Rakibimize saygı duyuyoruz. İyi bir takım. Tanıdığımız oyunculardan kurulu bir kadrosu var. Taraftarımızın büyük desteği ile bu maçı 3 puan ile bitirmek istiyoruz” dedi. 


 

Bakmadan Geçme