Fethiyespor'dan Anıl Satılmayacak

3. lig 2. grupta mücadele eden Fethiyespor'da 20 yaşındaki kanat oyuncusu Anıl Arıcıoğlu'na süper lig takımlarından teklifler yağıyor. Anıl Arıcıoğlu'na başta Malatyaspor olmak üzere Antalyaspor, Konyaspor ve Kayserispor'dan teklifler geldiği öğrenildi. Fethiyespor başkan yardımcısı İsmail Öztürk, Anıl Arıcoğlu'nu satmayacaklarını alt yapılardan yetiştirdikleri oyuncunun sezon sonuna kadar geliştirileceğini sezon sonunda bir değerlendirme yapabileceklerini ifade etti.

  • 3735
Fethiyespor'dan Anıl Satılmayacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor ligde 32 puanla ilk yarıyı 2. sırada tamamlarken genç oyuncusu Anıl Arıcıoğlu’na süper lig takımlarından teklif geldiği öğrenildi. Malatyaspor, Antalyaspor, Konyaspor ve Kayserispor’dan teklif gelen Anıl Arıcıoğlu’nun satılmayacağı bildirildi. Fethiyespor’un ayrıca ara transfer döneminde ikisi orta sahaya ikisi forvete olmak üzere 4 oyuncuyla görüştüğü öğrenilirken bir üst liglerden olan bu oyuncuların isimleri açıklanmadı. Özellikle daha önce sözleşmeleri fes edilen Sergen Ekinci ve Ozan Karabacak’ın ardından Metin Sevinç’in de kadro dışı bırakılmasıyla eksilen kadroya yeni oyuncular katmak isteyen Fethiyespor’da şans bulamayan Erdeniz Yıldız ve Serhat Keskinsoy’a da kulüp bulmaları istendi. Bu oyuncuların ayrılmasıyla eksilen kadroya 4 oyuncu katmayı planlayan Fethiyespor’da başkan Esat Bakırcı yönetiminde toplanan yönetim kurulu teknik direktör Mustafa Ceviz’in raporu doğrultusunda orta sahaya 2, forvete 2 oyuncu almak üzere harekete geçti.

FRT Televizyonunda spor saati programına konuk olan Fethiyespor başkan yardımcısı İsmail Öztürk, Anıl Arıcıoğlu’na gelen tekliflerle ilgili olarak ‘Süper lig takımlarından Konyaspor, Malatyaspor, Kayserispor ve Antalyaspor’dan teklifler var. Ancak sezon bitmedi. Biz Anıl’ın gelişmesini istiyoruz. Hocalarımız Anıl’ın daha iyi olması için çaba sarf ediyor. Anıl altyapımızdan yetişen oyuncumuz. Öncelikle bu sezonun bitirilmesi gerekir. Bu teklifler sezon sonunda değerlendirilebilir’ ifadelerini kullandı. 
Fethiyespor’un ara transferde ki planlamasına başkan yardımcısı İsmail Öztürk orta sahaya 2, forvete 2 olmak üzere 4 ya da 5 oyuncunun transfer edileceğini ve bu görüşmelerin teknik direktör Mustafa Ceviz’in raporu doğrultusunda devam ettiğini söyledi. Öztürk ‘kadromuza hocamızın raporu doğrultusunda 4 oyuncu almak istiyoruz. Bu futbolcular bir üst ligden olacak. Şu anda görüşüyoruz. Amacımız ayrılan oyuncularımız Sergen, Ozan, Erdeniz, Serhat ve kadro dışı bırakılan Metin’in bulunduğu bölgelere transfer yapmaktır. Mevcut oyuncularımızın yükünü hafifletecek sezon başından bu yana oynamış oyuncular alacağız. Bu transferleri kamp dönemine yetiştireceğiz. Turgay An üst düzey bir oyuncumuz. Bir sakatlık geçirdi. İyi çalışıyor işte orta sahaya ona güç katacak mutlaka çok iyi bir oyuncu daha alacağız. Kadromuz şu anda biraz dar. 4-5 oyuncuyu kattığımız takdirde hedefe gitmekten çekinmeyeceğiz’ diye konuştu. 

Fethiyespor'dan Anıl Satılmayacak
Fethiyespor'dan Anıl Satılmayacak
Fethiyespor'dan Anıl Satılmayacak

Bakmadan Geçme