Fethiyespor'da yüzler gülüyor

Yıllar sonra 3. Lige düşen ve 2. Grup'ta ilk maçında Esenler Erokspor'u 3-0 yenerek lige 3 puan ile başlayan Fethiyespor'da yüzler gülüyor. Fethiyespor'da kaptan Sabri Turgut'tan Teknik Direktör Mustafa Ceviz'e, futbolcular Turgay An ve Hüseyin Rüzgar'dan Başkan Esat Bakırcı'ya kadar tüm Fethiyespor camiası galibiyetin ardından, 'Bu bir başlangıç. Henüz ligin başı. Fethiyespor bu maratonu en iyi şekilde başarmak için mücadelesini sonuna kadar sürdürecek' mesajları verildi.

  • 997
Fethiyespor'da yüzler gülüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’unErokspor’u 3-0 yenmesinin ardından futbolcular saha ortasında Kolbastı oynayıp, ilk galibiyeti kutlayıp; liderlik koltuğuna oturmanın sevincini yaşadılar. Taraftarlar futbolcularla birlikte galibiyeti birlikte kutlarken, “O sene bu sene” şeklinde tezahüratta bulundular.

 

“FETHİYESPOR’A SAHİP ÇIKALIM”

Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, “Daha güzel bir Fethiyespor göreceğiz. Henüz ligin başındayız” ifadelerini kullandı. Bakırcı, “İyi bir maç oldu. Rakip geçen sene final oynamış bir rakip, zor bir maçtı. Futbolcularımız daha yeni yeni birbirine kaynaşıyorlar. Bu kaynaşma bittikten daha iyi bir Fethiyespor karşımızda olacak. Takımızı kaliteli futbolculardan kurduk. Bundan sonra daha güzel olacak. Tabi yöneticiler olarak neler çektiğimizi yönetim kurulu arkadaşlar biliyor. Her gün bu kulübe icralar geliyor. Lisansları son gün güçlükle çıkardık. Yani son gün lisansları çıkarmakta zorlandık. Bizim tek başımıza yapabileceğimiz bir şey değil. Fethiye’deki derneklerin ve STK’ların yardımcı olmalarını, destek vermelerini istiyoruz. Zor günler geçiriyoruz. Herkesi Fethiyespor’a yardıma çağırıyorum. Daha güzel goller göreceğiz ben inanıyorum. Daha takıma katılacak birkaç arkadaşımız var, bunlarla beraber daha güzel bir Fethiyespor göreceğiz. Taraftarlarımız çok eksik daha sonraki maçta tribünlerimiz dolduralım. Fethiyespor’a sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.

 

“UZUN BİR MARATONDAYIZ”

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz ise çok güçlü bir takımı yendiklerini ifade etti. Ceviz, “Öncelikle bu sıcak havada mükemmel bir oyun. İki takımda iyi oynadı. Çok güçlü bir takımı yendik. Erok takımı yüzde 90 ile değişmemiş bir takım. 3-4 oyuncu değişmiş ama bu ligin en iyi takımlarından. Böyle bir takımı yendiğimiz için ben oyuncularımı tebrik ediyorum. Erokspor’u da bu güzel mücadelesinden dolayı da tebrik ediyorum. Biz yeni bir takımız, kamp dönemimiz çok iyi geçti. Maça çok iyi hazırlanmıştık. Ben en başta takıma en çok emeği geçen başkanımıza yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Biz istediğimiz her oyuncuyu aldık. Ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçteydik ama hem o süreci yaşıyoruz hem de başarılı olacak takımı kuruyoruz. Uzun bir maratondayız çok önemli maçlar oynayacağız Kocaeli maçımızı da ligde oynayacağız o maçın da önemini soyunma odasında aktardım. Rehavet yok bizim işimiz haftalık oynuyoruz kazanıyoruz. Bu hafta görevimizi iyi yaptık diğer hafta da başlıyor. Oyuncularımıza dinlenmeleri için süre tanıyacağız. Fethiyespor’umuz inşallah eski başarılı günlerine tekrar dönecek. Gelen taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. FRT’ninmaçı canlı yayınlamasından dolayı ekibinizi tebrik ediyorum. Maçı izlemeye gelemeyen taraftarlar olmuştur. Onlar içinFRT’nin yayını sevindirici oldu. Ben güzel bir maç olduğuna inanıyorum” diye konuştu.

 

“LİGİN İDDİALI TAKIMIYIZ”

Fethiyespor kaptanı Sabri Turgut ise lige farklı galibiyetle başlamaktan dolayı sevinçli olduğunu ifade etti. Turgut, “Takımımı öncelikle tebrik ediyorum. Bu havada oynamak her yiğidin harcı değil. Rakibimiz Eroksporu tebrik ediyorum. Gerçekten iyi bir rakiple oynadık. Bizde bu ligin iddialı takımıyız. Onu bugünde ispat ettik. İnşallah bugünden itibaren bu maçı kapatıp Kocaeli maçına hazırlanacağız. Güzel bir galibiyet oldu. Herkesin eline ayağına sağlık. İnşallah Kocaeli maçında da güzel bir skor yakalarız. Çok yeni bir takımız herkes ilk defa birbiriyle oynuyor. Buradan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum, bizi yalnız bırakmadılar. Ben dolu tribünlere de oynadım yeri geldi 10 bin kişiye de oynadım. O günleri yaşamak istiyoruz. Güzel bir galibiyet oldu. Birlikteliğimiz sahaya da yansıdı hava da çok sıcaktı. Çok efor sarf ettik inşallah bundan sonraki maçlarda da galip geliriz.  Kocaeli’nde zor bir maç bizi bekliyor. Orada da hocalarımız zaten bize gereken teknik taktiği verip en iyi şekilde o maça da hazırlanıp çıkacağız” dedi.

 

“İYİ BİR HEDEF İÇİN TAKIM KURULDU”

Fethiyespor’un bu yıl ligdeki ilk golünü atan Turgay An ise iyi bir hedef için kaliteli bir takım kurulduğunu ifade etti. An, “İyi bir hedef için bu takım kuruldu. Allah’a şükür lige iyi başlamak istiyordukve bunu da başardık. Hala biraz eksikliğimiz olabilir ama zamanla daha iyi olacağımızı düşünüyorum.Dışarıdaki arkadaşlığımızı saha içinde de yansıttığımız düşünüyorum. Ligler 4 Mayıs’ta bitti. Mayıs’tan bu yana 4-5 ay geçti. Bizde sahayı taraftarları özledik. İnşallah bundan sonrada şımarmadan çalışmalara devam ederek daha da üstüne koyarak ligi en iyi şekilde göğüsleyip kupayı Allah nasip ederse bu şehre getirmek istiyoruz” dedi.

 

“YOLUN BAŞINDAYIZ”

Karşılaşmada başarılı bir oyun ortaya koyan savunma oyuncusu Hüseyin Rüzgar ise “Bu maç geride kaldı. Gelecek maçlarda daha iyi oyun ve yeni galibiyetler almalıyız” dedi. Rüzgar, “Bu sahada bu atmosferde kolay değil. Biz her zamana söylediğimiz gibi yeni bir takımız. Çabuk adapte olduk. Bu maçı bir kenara bırakalım önümüzdeki maça en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Yolun başındayız. Bizim hedefimiz daha büyük ve ben inanıyorum ki bu takım daha iyi duruma gelecektir. Çünkü Fethiyespor bu ligi hakketmiyor daha üst sıraları hak ediyor” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme