FETHİYESPOR YÖNETİMİ BAŞKAN KARACA İLE BULUŞTU

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiyespor yöneticileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Kulüp Başkanı Esat Bakırcı, Yönetim Kurulu üyeleri ve Teknik Direktör Mustafa Ceviz'in de katılımıyla gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda Fethiyespor'un mevcut durumu ve gelecek planlaması ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Kulübe gelir amaçlı önerilerin de tek tek değerlendirildiği kahvaltıda sponsorluk ile ilgili girişimler de ele alındı.

  • 610
FETHİYESPOR YÖNETİMİ BAŞKAN KARACA İLE BULUŞTU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Karaca, “Fethiyespor Mutlaka Sabit Gelire Kavuşturulacak”

“Kulübün mali durumunun iyileştirilmesi için kalıcı çözümlere odaklanılması, altyapıya önem verilmesi ve A takıma altyapıdan oyuncu kazandırılması gerektiğini” kaydeden Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “bizim günübirlik, günü kurtarma gibi bir derdimiz yok, belediye hizmetlerinde de aynı düşünceye sahibiz. Fethiyespor bu şehrin üst kimliğidir. Siyasetten uzak, başarıya endeksli, altyapısı güçlü, tesisleriyle örnek bir kulüp olmalıyız. Fethiyespor’un daima başarılı olabilmesi için yerel yönetim olarak üzerimize düşeni yaparak sabit gelirlere kavuşması için çalışacağız. Seçimden önce ne dediysek yapacağız. Bu kulübün sabit geliri olması şart.” dedi.

 

Bakırcı, “Karaca’nın Samimiyeti En Büyük Umudumuz”

Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı da; “Mevcut ekonomik durumun düzeltilmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Aynı durumları bir daha yaşamamak için Yönetim Kurulu üyelerimizin ve Fethiyelilerin destekleriyle bu zor günler geride kalacak. Belediye Başkanımız Alim Karaca’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz. 3 ay gibi bir sürede Fethiyespor’a olan samimiyetini gösterdi. Desteklerini esirgemiyor. İmkanları ölçüsünde yapabileceği her şeyi yapıyor. Ortak paydamız, sevdamız olan Fethiye ve Fethiyesporumuz için birlikte çalışıyoruz. Fethiyespor’u sabit gelirlere mutlaka kavuşturacaklarına inancımız tamdır. Bugüne kadar desteklerini esirgemeyen tüm sporseverlere ve Fethiyelilere sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Toplantının ardından Fethiyespor yönetim kurulu üyeleri ile toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

 

İlk Pasta Fethiyespor’dan

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya Fethiyespor Yönetim Kurulu üyeleri sürpriz yaptı. Kulüpte yapılan toplantının ardından çok amaçlı salonda, doğum günü olan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya pasta kesilerek sürpriz yapıldı. Duygulandığı gözlenen Karaca Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür etti. Fethiyespor Kulüp Başkanı Esat Bakırcı; “Başkan Karaca’nın sevdikleriyle mutlu, sağlıklı, başarılı ve huzurlu bir hayat yaşamasını temenni ediyoruz.” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme