FETHİYESPOR'UN SAĞLIK SPONSORU ÖZEL LETOON OLDU

Bu yıl 3. ligde mücadele edecek Fethiyespor, sağlık konusunda Letoon Hastanesi'nin desteğini alacak. Fethiyespor'un profesyonel ve alt yapı takımlarının sağlık sponsoru bu yıl da Fethiye Özel Letoon Hastanesi oldu. Özel Letoon Hastanesi ile Fethiyespor'un sağlık sponsorluğu sözleşmesini Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ile Özel Letoon Hastanesi yönetim kurulu Başkanı Hasan Aydemir imzaladılar.

  • 1908
FETHİYESPOR'UN SAĞLIK SPONSORU ÖZEL LETOON OLDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Ligde bu sezon başarılı olmak isteyen Fethiyespor sağlık konusunda Fethiye'nin güzide işletmelerinden birisi olan Fethiye Özel Letoon Hastanesi'nin desteğini alacak. Fethiyespor'un sağlık hizmetleri konusunda sponsoru olan Letoon Hastanesi ile protokol Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı ile Başkan Yardımcıları Önder Abdurrahim Önder, İsmail Öztürk ve Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir'in katılımı ile imzalandı. Fethiyespor Kulübünde yapılan imza töreninde Özel Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir ile sponsorluk anlaşmasını imzalayan Fethiyespor Başkanı Esat Bakırcı, ''2019-2020 futbol sezonunda da Letoon Hastanesinin desteğini almakta mutluyuz. Hasan Bey, her zaman Fethiyespor'luyum der. Hiçbir karşılık gözetmeden bütün sporcularımıza ve Fethiyespor'umuza yardımcı olmaktadır. Bu yıl da büyük bir fedakarlık örneği göstererek kulübümüze destek olacağını açıkladı. Fethiye'de hastanelerimiz var. Ancak bu yıl da en büyük desteği Özel Letoon Hastanesinden alıyoruz. Bu farkı halkımıza açıkça ifade etmekten onur duyuyorum'' dedi.
Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir ise "Fethiyespor, Fethiye'nin gururu. Biz de bu kulübün devamlı yanında yer almaktan mutluyuz. Sağlık konusunda bu yıl da fedakarlık ederek destek olacağız. Tüm Fethiye halkını da Fethiyespor'da destek olmaya davet ediyorum. Bizimle iş birliği yapan Fethiyespor yöneticilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Fethiyespor Başkan Yardımcısı Önder Abdurrahim Önder, ''Özel Letoon Hastanesinin yıllardır verdiği desteği bu yıl da almaktan mutluyuz. Sağlık alanındaki sponsorluğunun yanı sıra reklam desteği de vermektedir. Fethiyespor'a destek konusunu ilettiğimizde çekinmeden evet demiştir. Alt yapımızın da devamlı maçları ve ambulans sağlanmasında Özel Letoon Hastanesi destek verecektir. Kendilerine teşekkür ediyorum'' dedi.
Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk de ''Özel Letoon Hastanesi Fethiyespor'u devamlı desteklemiştir. Fethiyespor'un yanında olan ve yıllardır da desteğini esirgemeyen Özel Letoon Hastanesi yönetim kurulu Başkanı Hasan Aydemir'e teşekkürü borç biliyorum'' ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme