Fethiyespor şampiyonluğa koşuyor

3.Lig 3.Grup'ta 46 puan ile en yakın rakibi Esenler Erokspor'un 9 puan önünde liderliğini devam ettiren Fethiyespor emin adımlarla şampiyonluğa doğru gidiyor.

  • 744
Fethiyespor şampiyonluğa koşuyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu sezon Fethiyespor fırtınası esiyor. Oynadığı 18. Hafta karşılaşmasında 3.Lig 3.Grup’ta 3.durumda olan Kırıkkale Büyük Anadolu Spor’u 1-0 mağlup eden Fethiyespor şampiyonluk yolunda ki en büyük rakiplerinden birini de saf dışı bırakmış oldu. Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’in kırmızı kart cezası nedeni ile tribünden takip ettiği karşılaşmada özellikle ilk yarıda sayısız gol fırsatından yararlanamayan Şimşekler 66. dakikada gölcüsü Serhan’ın ayağından gelen maçı 1-0 kazanmasını bildi. Maçta bir de Nurettin ile penaltı kaçıran Fethiyespor önümüzde ki hafta 2. Sırada bulunan Esenler Erokspor’a konuk olacak.
1-0’A ABONE OLDU
Fethiyespor ligin 11.haftasında deplasmanda 3-1 kaybettiği Karbek Karaköprü karşılaşmasından bu yana bileği bükülmüyor.12 hafta da oynadığı Çankaya F.K. karşılaşmasında rakibini 1-0 mağlup eden Fethiye Temsilcisi 13.hafta karşılaşmasında deplasmanda Modofen’i 3-0 mağlup etti. 14 haftadan itibaren ligde sırasıyla Ağrı 1970, Karşıyaka, Edirnespor, Belediye Derince ve son olarak Kırıkkale Büyük Anadolu Spor ile karşılaşan Fethiyespor oynadığı bu maçların hepsini 1-0’lık skor ile kazandı.
ENES KALESİNİ GOLE KAPATTI
Fethiyespor’da 11 hafta karşılaşmasında 3-1 mağlup olduğu Karbel Karaköprü maçı ile beraber kalesinde 14 gol gören Fethiyesporun kalesini Ahmet Altın koruyordu. 12 haftada oynayacağı Çankaya F.K.  karşılaşmasına hazırlanan Fethiyespor’da antrenman sırasında kaleci Ahmet Altın’ın sakatlanmasından sonra kaleyi o haftaya kadar hiç forma giymemiş Enes devraldı. Ligde 7 maçta forma giyen Enes görev aldığı karşılaşmalarda kalesini gole kapatarak takımının başarısında büyük söz sahibi oldu.
GOL YÜKÜ NURETTİN VE ALİHAN’DA
Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Fethiyespor 18 hafta sonunda kalesinde 14 gol gördü. Attığı 40 golle rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Lacivert beyazlılarda 40 gölün 30’u 3 futbolcudan geldi. Kısa sürede taraftarın sevgilisi haline gelen Nurettin Çakır attığı 13 gol ile takımının başarısına büyük katkı sağlarken Alihan Tunçel 11 gol, Serhan Yılmaz 6 gol atarak takımının başarısında söz sahibi oldular. Toplam 30 gol atan 3 futbolcunun ardından Fethiyespor’a  Talha Mayhoş 3 gol, Berkin Taşkın 2 gol, İbrahim Koca, Soner Birinci, Burak Başkaya ve Hakan Yakup attıkları birer golle katkı sağladılar.Fethiyespor’un 1 golü’de ligin 2 haftasın da deplasmanda karşılaştığı ve 5-1 kazandığı Esenler Erokspor’lu Burak Kavlak’ın kendi kalesine attığı golle geldi.
ŞAMPİYONLUK YOLUNDA EN ÖNEMLİ VİRAJLARDAN BİRİ BU HAFTA
Lige şampiyonluk parolası ile çıkarak 18 hafta sonunda 46 pun toplayan 40 gol atıp kalesinde 24 gol gören Fethiyespor ligde 9 puan farkla lider. 19 hafta da deplasmanda karşılaşacağı Esenler Erokspor ise Fethiyespor’un 9 puan ardından 2. Sırada bulunuyor. Ligin ilk yarısında Fethiye’de oynanan karşılaşmayı Fethiyespor 5-1 gibi farklı bir skorla kazanmıştı. Bu hafta İstanbul’da oynanacak olan Esenler Erokspor karşılaşması şampiyonluk yolunda ki en önemli virajlardan biri olarak görünüyor. Fethiyespor karşılaşmayı kazandığı takdirde aradaki farkı 12 puana çıkartarak büyük bir engeli aşmış olacak. Esenler Erokspor’da ligde 18 hafta sonunda 37 puan toplayarak 39 gol attı ve kalesinde 20 gol gördü.
“HEDEFE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”
Fethiyespor’un başına bu sezon getirilen Teknik Direktör Selahaddin Dinçel’de her fırsatta Fethiyespor’a şampiyonluk için geldiğini ve takımı da bu yönde oluşturduklarını ifade eden açıklamalar yapıyor. Taraftar, yönetim ve futbolcular ile iyi bir hava yakalayan Fethiyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel hafta sonu yapacakları Esenler Erokspor karşılaşmasını değerlendirdi. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden Dinçel “Her maç 3 puan alarak yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta en yakın takipçimizle deplasmanda oynayacağız. Gerçekten çok güzel bir atmosferde oynanacak bir maç olacak. Hem futbol seyri açısından hem de izleyenlere keyif vermesi açısından güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Biz şuandan itibaren Erokspor maçının hazırlıklarına başlıyoruz’’ dedi.

Bakmadan Geçme