Fethiyespor, Ofspor'a hazırlanıyor 

3. Lig 2. Grup'ta geçtiğimiz hafta kendi evinde Belediye Derincespor'a puan kaptıran Fethiyespor, deplasmanda oynayacağı 35 puanla 7. sırada yer alan Ofspor maçı hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde Fethiye Şehir Stadı yan sahada yapılan antrenmana tüm futbolcular katıldı. 

  • 1075
Fethiyespor, Ofspor'a hazırlanıyor 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Deplasmanda Ofspor ile karşılaşacak Fethiyespor, playoff hattından uzaklaşmamak için bu hafta 6 puanlık maça çıkıyor. Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde Belediye Derincespor ile karşılaştığı maçtan galibiyet çıkartamayan Fethiyespor, Toros ile ilk galibiyetini Ofspor’dan almak istiyor. Cezalı ve sakat oyuncusu bulunmayan Fethiyespor’da taktik ağırlıklı geçen idmanda futbolcuların hırslı olması dikkat çekti. Antrenmanı Başkan Esat Bakırcı, Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri de izledi. 

Fethiyespor Teknik Direktörü Mesut Toros, Ofspor maçı hazırlıklarının iyi başladığını; yarınki idmanı Ölüdeniz Tesisleri’nde yapacaklarını belirterek, “Her maçımız final havasında oynanacak. Futbolcularıma felsefemizi anlattım. Of deplasmanından öncelikle galibiyet, yenemezsek yenilmeden geleceğiz. Şu anda Anıl Gir dışında sakat ve cezalı oyuncumuz yok” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme