Fethiyespor, Of'tan 3 Puan Çıkartacak

3. lig 2. Grupta mücadele eden Fethiyespor, Ofspor deplasmanından 3 puan çıkartmak istiyor. Evinde Belediye Derincespor ile 1-1 berabere kalan Fethiyespor Teknik Direktör Mesut Toros yönetiminde ilk galibiyetini deplasmanda almak istiyor. Pazar günü Trabzon'un Of ilçesinde oynanacak karşılaşmayı Ankara bölgesinden Gürcan Hasova yönetecek. Hasova, Fethiyespor'un Fethiye Şehir Stadında 2 Mart 2019 tarihinde oynadığı ve 0-0 biten Tuzlaspor maçını yönetmişti. Teknik Direktör Mesut Toros 'Amacımız galibiyet ama yenemiyorsan da yenilmemek felsefemiz. Öncelikle bu deplasmandan 3 puan çıkartmak istiyoruz.' dedi.

  • 1052
Fethiyespor, Of'tan 3 Puan Çıkartacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor Pazar günü oynayacağı Ofspor maçı hazırlıklarını Ölüdeniz tesislerinde gerçekleştirdi. Teknik Direktör Mesut Toros, yardımcıları ile birlikte U-17 ve U-19 takımlarının Ölüdeniz’de oynadığı Nazillispor karşılaşmalarını izledi. Fethiyespor U-17 takımı Nazillispor ile 1-1 berabere kalırken, U-19 takımı da 2-2 berabere kaldı. Fethiyespor’da, Belediye Derincespor maçı 2. yarısında sakatlanıp oyundan çıkan sağbek İbrahim Ethem Sevinç’in yapılan kontrollerinde 2 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. İbrahim Ethem’in deplasmanda oynanacak Ofspor maçında yer alamayacağı da kaydedildi. Fethiyespor’da cezalı oyuncu bulunmazken günün antrenmanı oldukça neşeli geçti. Teknik Direktör Mesut Toros Belediye Derince maçındaki eksiklikleri futbolcularıyla paylaştığı antrenman öncesi oyundaki mücadeleden çok memnun olduğunu anlattı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın ardından futbolcular özel çalışma da yaparken Teknik Direktör Mesut Toros “Deplasmandan galibiyet alarak dönmek istiyoruz. İbrahim Ethem Sevinç dışında şimdilik eksiğimiz yok.” dedi. 
MAÇIN HAKEMİ GÜRCAN HASOVA
Pazar günü deplasmanda oynanacak Ofspor-Fethiyespor karşılaşmasını Ankara bölgesinden Gürcan Hasova yönetecek. Yardımcılıklarını ise Muhammed Sait Emre Alagöz ve Mehmet Dura yapacak. Maçın 4. hakemi ise Giray Şaylan. 
Maçı yönetecek Gürcan Hasova, Fethiyespor’un Fethiye Şehir Stadında 2 Mart 2019 tarhinde oynadığı ve 0-0 biten Tuzlaspor maçını yönetmişti.
FETHİYESPOR 3-0 KAZANMIŞTI
Öte yandan Fethiyespor ilk yarıda kendi evinde oynadığı karşılaşmayı Halil İbrahim Cenik’in 2, Anıl Gir’in attığı golle 3-0 kazanmıştı. 
        

Bakmadan Geçme