Fethiyespor, lidere bileniyor

3. lig 2.'ci grupta mücadele eden Fethiyespor Cizrespor deplasmanından 1 puanla dönerken lacivert beyazlıların galibiyeti kaçırdığı bildirildi. Fethiyespor pazar günü kendi evinde bu kez lider Turgutluspor'u ağırlayacak.

  • 1218
Fethiyespor, lidere bileniyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un Turgutluspor ile oynayacağı karşılaşmaya tüm öğrenciler beklenirken Fethiyespor yönetim kurulu öğrencilerin bu maça ücretsiz olarak girebilecekleri yönünde karar aldı. Fethiyespor teknik direktörü Mustafa Ceviz Cizrespor deplasmanında galibiyeti kaçırdıklarını bu hafta evimizde lider Turgutluspor’u yenerek çıkışımızı devam ettireceğiz dedi. 
GALİBİYETİ KAÇIRDIK
Fethiyespor Cizrespor deplasmanından 1 puanla dönerken lacivert beyazlılar lig de 9 puanla 8.’inci sırada kaldı. Fethiyespor pazar günü saat 19.00’da Fethiye şehir stadında 16 puanla liderliğini sürdüren Turgutluspor maçı hazırlıklarına başladı. Lacivert beyazlılar 3 puana odaklanırken pazar günü oynanacak maça öğrencilerin ücretsiz olarak alınacakları belirtildi. Turgutlu’dan bu maç için yaklaşık 100 kişilik bir taraftar grubu beklenirken Fethiyespor’da sakat ve cezalı oyuncunun bulunmadığı öğrenildi. Fethiyespor teknik direktörü Mustafa Ceviz Cizrespor maçını değerlendirip şimdi Turgutluspor’u yenmenin hesaplarını yapıyoruz dedi. Ceviz ‘Cizrespor maçı bizim için güzel bir karşılaşma oldu özellikle oyun anlamında çok güzel bir futbol ortaya koyduk. Oyuncularımız maçın başından sonuna kadar oyun disiplini içinde oynayarak rakibe pozisyon vermedi. Pek çok pozisyona girerek kazanmak için her şeyi yaptık. Pozisyonlarımızın bir kısmında kaleci Mahmut çok iyi oynayarak kurtardı. Rakip kaleci günündeydi. Kaçırdığımız pozisyonları gole çevirebilsek galibiyetle dönerdik oynadığımız oyunun karşılığı 3 puan olabilirdi. Zemin olarak da suni çim üzerinde ve 40 derece sıcaklıkta oynadık, o sıcakta böyle bir mücadele ve uzun bir yolculuktan sonra ortaya konulan mücadele beni çok memnun etti. Oyuncularımı performanslarından dolayı tebrik ediyorum rakip maçlarda da aynı oyunu oynayıp galibiyetler almaya çalışıcaz. Dönüşte de uzun ve yorucu bir yolculuk yaptık. Turgutlu maçı hazırlıklarına da hemen başladık.’ ifadelerini kullandı.
ÇOK İYİ MİSAFİR EDİLDİK 
Teknik direktör Mustafa Ceviz Cizre’de çok iyi misafir edildiklerini de hatırlatıp ‘hem kaldığımız otel hem Cizrespor başkanı ve yöneticiler bizimle çok iyi ilgilendiler. Maç sonrası otobüse binip uğurlanıncaya kadar iyi bir misafirperverlik gösterdiler. Herhangi bir taşkınlık ya da sıkıntı yaşamadık. Cizrespor başkanı ve yöneticilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür ediyorum’ dedi.
TURGUTLU’YU YENECEĞİZ
Turgutluspor maçı öncesi seyahatlerinin uzun sürmesi nedeniyle yorgunluk bulunduğunu ifade eden Mustafa Ceviz ‘her takım Çarşamba mesaisi yaptı. Turgutluspor maçına kadar oyuncularımızı dinlendirip, aktif çalıştırıp galibiyete odaklandık. Turgutlu maçı bizim için daha büyük önem kazandı. Payasspor Turgutluspor önünde uzatma dakikalarında penaltı kaçırmış kaleci penaltıyı kurtarmış. Biz Turgutluspor maçını ve diğer maçları kazanıp liderle aramızdaki puan farkını azaltacağız. Takımıma güveniyorum başkanımız Esat Bakırcı ve yönetim kurulumuz bizlere çok büyük destek sağlıyor. Turgutlu takımı Fethiye’ye lider olarak gelecek çok iyi oynayıp taraftarlarımızın da desteği ile kazanıp 3 puanla haftayı kapatmak istiyoruz. Pazar günü Turgutlu maçını kazanıp yolumuza devam edeceğiz sakat ve cezalı oyuncumuz yok Cemal Şener’in zeminden kaynaklanan adale rahatsızlığı maç gününe kadar geçecektir. Biz 12.ci güç olan taraftarlarımızın mutlaka 90 dakika desteğini istiyoruz. Fethiye halkını ve futbol severleri tribünleri doldurmaya ve Fethiyespor’a destek olmaya davet ediyorum’ diye konuştu.  

Bakmadan Geçme