FETHİYESPOR KURBAN KESTİ

3. Lig 2. Grup'ta mücadele edecek olan Fethiyespor'da, Afyon kampının ardından Kurban Bayramı dolayısıyla futbolculara izin verilmişti. Lacivert beyazlılarda izin biterken, Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde Fethiye'de sezon hazırlıklarını sürdürdü.

  • 752
FETHİYESPOR KURBAN KESTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu ilk çalışma öncesinde hem sezonun başarılı geçmesi hem de futbolcuların sakatlık yaşamaması adına kurban kesildi. Kesilen kurbanın kanları yönetim kurulu üyeleri tarafından futbolcuların alınlarına sürüldü. Daha sonra Fethiyesporlu futbolcular, Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde bir saatlik bir çalışma gerçekleştirdi. Günde çift idman ile sezon hazırlıklarına devam Fethiyespor, yarın saat 17.00’da Muğla’da Muğlaspor ile bir hazırlık maçı yapacak.

 

Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz yaptığı açıklamada, “Bayram izninin ardından Fethiye’de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Günde çift antrenman yapıyoruz. Yarın saat 17.00’de Muğla’da, 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Muğlaspor ile hazırlık maçı yapacağız. Sezonun ilk maçına kadar hem taktik hem de teknik açıdan hazır hale geleceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Bakmadan Geçme