Fethiyespor, hırs küpü

3.lig 2. grupta haftayı maç yapmadan dinlenerek geçirmekte olan Fethiyespor'da idmanlar hız kesmiyor. Teknik Direktör Bahri Kaya yönetiminde aralıksız her gün tempolu şekilde devam eden antrenmanlar, önümüzdeki hafta Ceyhanspor'la yapılacak karşılaşmaya göre sürüyor. Sakatlığı devam eden Cem Özdemir'in tedavisi sürerken Kaya ve yardımcıları, antrenmanda futbolcuları, sık sık 'durmak yok, daha tempolu' şeklinde motive ediyorlar.

  • 1003
Fethiyespor, hırs küpü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, önümüzdeki hafta kendi sahasında oynayacağı Ceyhanspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Bahri Kaya yönetiminde yapıyor. Aralıksız her gün planlı ve programlı şekilde yapılan antrenmanlar, neşeli geçerken öte yandan yeni teknik kadro, futbolcularla kısa sürede kaynaştı. Fethiyesporlu futbolcular, teknik ve kondisyon ağırlıklı bir çalışma yaparken Bahri Kaya ve yardımcıları, sık sık futbolcuları motive ederek “durmak yok, daha tempolu” şeklinde konsantrasyonu sağlıyorlar. Son oynadıkları Yomraspor yenilgisinden etkilenmeden şampiyonluğa inanarak çalışma temposunu arttıran lacivert beyazlılar, kalan 9 maçı kazanmak için ter döküyorlar. 
Fethiyespor Teknik Direktörü Bahri Kaya “Fethiyespor’un bu işi becerebileceğine inanma zamanı. Ben inandığım için buraya geldim. Çok kısa sürede takıma dahil oldum ve gördüklerim bende hayal kırıklığı yaratmadı. Geçen hafta liderliğimizi kaybettik zaten bay haftasında da rakibimiz, ligin sonuncusu bir takımla oynadı. Oynanmamış hiçbir maç kolay değildir ve kazanılmış sayılmaz ama buna rağmen geride kalan 9 maçı çok şeye gebe olacağını, biz de buna hazırlanmamız için bu haftayı çok iyi hazırlanarak geçireceğimize inanıyorum. Çok kısa zamanda takımda oyun hakimiyetini, istediğim oyun anlayışını ve istediğim pozisyonu yaratacağımı görüyorum. Fethiyespor camiasından sabırla beklemelerini ve destek olmalarını istiyorum” ifadelerini kullandı. 
 

Fethiyespor, hırs küpü
Fethiyespor, hırs küpü
Fethiyespor, hırs küpü
Fethiyespor, hırs küpü

Bakmadan Geçme