Fethiyespor Haberi ile İlgili Düzeltme

FRT TV ve Gerçek Fethiye Gazetesi'nin internet sitesinde yer alan Tufan, 'Fethiyespor'a icra yağıyor' başlıklı haberimizin içeriğinin yanlış anlaşıldığı söylenerek, Kamuoyuna Fethiyespor'dan bir bilgilendirme yapılmıştır. Bu bilgilendirmede 'İlgili icra takibi kulübümüze bir petrol şirketi tarafından değil, bizzat eski kulüp müdürümüz tarafından kendi otobüs işletmesine ait kesilen faturalar sonucu gelmiştir. Haberde belirtildiği gibi kendisi yıllarca bünyemizde çalışmış ve görülen lüzum üzerine ilişiği geçtiğimiz yönetim tarafından kesilmiştir' ifadeleri kullanılmıştır.

  • 946
Fethiyespor Haberi ile İlgili Düzeltme
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor Profesyonel Şube Sorumlusu Cem Tufan, haberimizde özetlediğimiz 11 dakikalık konuşmasında “İsim vermeyeceğim. Bir petrol şirketi fatura kesmiş 3-4 sene önce 8 milyon küsur. Arıyorum bunu “Bu borcu sana sıkışığız ödeyemeyeceğiz. Çok da büyük bir para değil bu, 3-4 vip verelim, kombine verelim size. İster çalışanlarına ver, ister bizim adımıza birilerine sat. Kulüp olarak ödemiş olalım. Sen de bunu geri çek, düşürelim, diyorum. ‘Ben bu petrolü Fethiyespor’a vermedim. Petrolü başka birisine verdim. Kulüpten bana emir verdiler. Faturayı kulübe kes dediler. Ben de faturayı kulübe kestim’ diyor. Yaa arkadaş, el insaf takımın otobüsü yok. Takımın bir motosikleti var. 8 milyon 600 bin lira petrolü nereye aldın kardeşim. Hangi arabaya aldın” şeklinde açıklama yapmıştır. 
Haberimizde sehven akaryakıt istasyonu sahibinin icra gönderdiği algılanmış olup; 3 milyon TL.lik icrayı nakliye işini yaptığı iddia edilen eski kulüp müdürü göndermiştir. Düzeltiriz.
 

Bakmadan Geçme