Fethiyespor gözünü lige çevirdi

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, Ziraat Türkiye Kupası'nda genç takımla çıktığı Adanaspor karşısında uzatmalarda yediği gollerle 3-1 yenilerek, kupaya veda etti. Rotayı lige çeviren Fethiyespor'da, Payasspor maçı hazırlıkları başladı.

  • 1201
Fethiyespor gözünü lige çevirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor kupada tur atlayamayınca gözünü lige çevirdi. Lacivert beyazlılar Pazar günü evinde ağırlayacakları, ligde 2 puanla 15. sırada bulunan Payasspor’u yenmek istiyor. Deplasmanda genç bir kadroyla Ziraat Türkiye Kupası maçında 3-1 yenilen Fethiyespor, Pazar günü Payasspor maçını kazanıp; üst sıralara iyice yerleşmek istiyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde akşam saatlerinde 2 saat süren teknik ve taktik ağırlıklı çalışma yapan lacivert beyazlılarda sakatlıktan çıkan Erdi Bakırcı’nın da bu maçta forma giymesi bekleniyor. 
Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, “Adana’da, Kızılcabölükspor maçını geçen genç kadromuz ile mücadele ettik. Sahada çok iyi bir performans sergilediğimize inanıyorum. 22 yaş ortalamasıyla 9. dakikada öne geçtik. Bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. 90. dakikada durum 1-1’ken gol vuruşumuzu rakip kaleci kurtarıp, direğe çarpıp dışarı çıktı. Normal sürede turu geçebilirdik. Fakat uzatmalarda yediğimiz gollerle kupaya veda ettik. Şimdi lige döndük. Pazar günü saat 19.00’da Payasspor ile oynayacağız. Rakibimize saygı duyuyoruz. Kupa maçından galip ayrıldılar ve oldukça moralli bir şekilde Fethiye’ye gelecekler. Taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı 3 puanla geçip, zirveden ayrılmak istemiyoruz. Tüm taraftarlarımızı destek olmaya davet ediyoruz. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok” ifadelerini kullandı. 


 

Bakmadan Geçme