FETHİYESPOR GÖZÜNÜ KUPAYA ÇEVİRDİ

3. Lig 2. Grup'ta deplasmanda Kocaelispor'a 1-0 yenilerek ligde ilk yenilgisini alan Fethiyespor, bu kez gözünü Ziraat Türkiye Kupası'na çevirdi. Lacivert beyazlılar 11 Eylül Çarşamba günü 3 Lig 1. Grup ekiplerinden Kızılcabölüksporile Fethiye'de karşılaşacak. Karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

  • 731
FETHİYESPOR GÖZÜNÜ KUPAYA ÇEVİRDİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur eleme karşılaşmasında yaralı Fethiyespor, Denizli temsilcisi Kızılcabölükspor ile Fethiye Şehir Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz hafta sonunda Kocaelispor’a şanssız bir golle 1-0 yenilerek Fethiye’ye dönen lacivert beyazlılar, Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde rotayı kupaya çevirdi. 3. Lig 1. Grup’ta ilk hafta Düzcespor’adeplasmanda 1-0 yenilen, ikinci maçta ise evinde Hopaspor’a 5-3 mağlup olan Kızılcabölükspor önünde tur atlamak isteyen Fethiyespor, Çarşamba günü saat 19.00’da yapacağı gece maçında mutlak galibiyet almak istiyor.

Kupa maçının ardından Ağrı 1970 takımı ile Pazar günü Fethiye’de karşı karşıya gelecek olan Fethiyespor, kupa maçında gençlere ağırlık vermesi bekleniyor. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Kocaelispor maçının ardından bizi kupa ve lig olmak üzere 2 maç bekliyor. Kocaeli’nde beklemediğimiz bir sonuç aldık. Bu sonucu kupa ve lig maçımızda telefi etmek istiyoruz. Her iki karşılaşmayı da akşam oynayacağız. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

Bakmadan Geçme