Fethiyespor galibiyet için gidiyor

3. Lig 2. Grup'ta 3 karşılaşmada 2 galibiyet 1 yenilgi alarak, 6 puanla ligde 4. sıraya yerleşen Fethiyespor Elazığ deplasmanına kazanmak için gidiyor. Lacivert beyazlılar Teknik Direktör Mustafa Ceviz yönetiminde son hazırlıklarını gerçekleştirirken, 3 maçta 6 gol atan Fethiyespor'da Turgay An Erokspor'a 1, Ağrı 1970 Spor'a 2 olmak üzere 3 gol atarak takımının gol silahı olduğunu ortaya koydu. Fethiyespor Teknik Direktörü Mustafa Ceviz, 'Elazığ deplasmanından kazanarak dönmek istiyoruz' ifadelerini kullandı.

  • 852
Fethiyespor galibiyet için gidiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor, Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Elazığ Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürürken, lacivert beyazlılarda bu maçın parolası ilk deplasman galibiyetini almak olarak açıklandı. Erokspor’u 3-0 yenerek lige başlayan, 2. hafta Kocaeli deplasmanından puansız dönen Fethiyespor, 3. hafta Ağrı 1970 Spor’u 3-1 yenerek; 6 puanla ligde 4. sıraya yerleşti. Ligde 3 maçta 6 gol atarak en fazla gol atan takım olan Fethiyespor’da, Turgay An 3, Anıl Gir 2, Anıl Arıcıoğlu 1 gol atarak; takımın gol silahları oldular. Elazığ Belediyespor maçı öncesi yapılan çift kale antrenman maçında golcüleri özel olarak çalıştıran Teknik Direktör Mustafa Ceviz, Elazığ deplasmanına kazanmak için gideceklerini belirtti.

Mustafa Ceviz yaptığı basın toplantısında, “3. haftayı gollü galibiyetle tamamladığımız için futbolcularıma teşekkür ediyorum” dedi. Ceviz, “Ağrı bu sene profesyonel ligde yer alıyor. İyi kadro kurdu. 90 dakika çetin geçti. Biz pozisyonlarımızı iyi değerlendirdik. Attığımız kadar kaçırdıklarımız var. Rakibimiz 2. yarıda iki kez tehlikeli geldi. Savunmamız ve kalecimiz bu atakları başarıyla önledi. İstemediğimiz bir penaltı pozisyonu ürettik. Bizim pozisyonlarımızı kesen, aleyhimize gereksiz düdük çalan, sarı kartlar gösteren bir hakem vardı. 3-1 gibi net skorla yendiğimiz maçta hakemi bu kadar kötü yönetimden dolayı eleştiriyorum. Futbol hayatım boyunca böylesine kötü yönetim gösteren bir orta hakem görmedim. Birçok yanlış kararlar verdi. Art niyetli zannettik. Devre arası ve maç sonunda seyircimiz protesto etti. Hakem gözlemcisinin vereceği raporda mutlaka kötü yönetimi değerlendirilecektir. Biz kendimize destek çıksın istemiyoruz. Hakkaniyetli yönetsin. Biz adaletli hakem isteriz. Penaltı pozisyonunda da topa vurulmadan önce rakip takımın 4 futbolcusu ceza sahası içinde bulunuyordu. Penaltı tekrarlanmalıydı” dedi.

Elazığ maçı antrenmanlarının hırslı ve istekli geçtiğini belirten Mustafa Ceviz, “Cumartesi günü oynanacak bu maç sentetik çimde yapılacak. Elazığspor’un yan sahalarından birisi. Zemininde sentetik çim bile kalmamış bir sahada oynayacağız. Elazığ deplasmanı şartları bu şekilde. Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Bu deplasmandan iyi bir sonuçla dönmek ve ilk deplasman galibiyetimizi almak istiyoruz” dedi.

Ceviz, Ağrı maçında destek olan taraftarlara teşekkür ederek, “Futbolcularımıza Apaçi taraftar grubumuz destekleri ile çok büyük moral verdiler. 12. adam ve itici güç olmak çok önemli. Elazığ maçını da galibiyetle kapatacağımıza inanıyorum. Ağrı maçında 7 sarı kart gördük. Bu kadar kartın fazla olduğunu biliyorum. Kartlarda hakemin haksızlık yaptığını düşünüyorum” dedi.

 

 

Bakmadan Geçme