Fethiyespor deplasmanda kaybetti 3-0

3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, deplasmanda karşılaştığı Ofspor'a 3-0 mağlup oldu. Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 67. dakikada Adnan, 75 ve 90+1. dakikada Hakan Yılmaz'dan geldi.

  • 911
Fethiyespor deplasmanda kaybetti 3-0
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Of Vali İsmet Gürbüz Civelek Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Gürcan Hasova, Muhammet Sait Emre Alagöz ve Mehmet Dura hakem triosu yönetti.Ofspor karşılaşmaya Sercan (dk. 71 Burak Sarı)), Fikret, Bülent, Buğrahan, Talha (dk. 61 Hakan), Batuhan, Yavuzhan, Sefa, İbrahim, Aybars (dk. 60 Adnan), Barış ilk on biri ile başladı. Fethiyespor ise Serkan, Sabri Turgut, Halil İbrahim (dk. 61 Tolunay), Turgay (dk. 79 Feyzullah), Burak Özbakır, Mert Özmen, Emre, Cemal, Mert Caymaz (dk. 73 Kazım), Erkan, Anıl tertibi ile sahadaki yerini aldı. 

Karşılaşmanın ilk yarısından gol sesi çıkmadı. İkinci yarıda Aybars’ın yerine oyuna dahil olan Adnan’ın golü ile Ofspor, Fethiyespor karşısında 1-0 öne geçti. Ev sahibi takımda yine ikinci yarıda Talha’nın yerine oyuna giren Hakan, skoru 2-0’a taşıdı. Hakan, 90+1. dakikada attığı golle skoru tayin etti. Bu sonuçla Fethiyespor 38 puan ve averajla 7. sırada yer alırken, Ofspor 38 puan ve averajla 6. sırada yer aldı. 


 

Bakmadan Geçme