Fethiyespor'da yüzler gülüyor

Lacivert Beyazlı temsilcimiz Fethiyespor ağır zemin ve zor şartlar altında deplasmanda karşılaştığı Edirnespor maçından 1-0'lık üstünlükle dönüyor. Nurettin'in 86. dakika da attığı muhteşem gol ile galibiyeti yakalayan Fethiyespor'da yüzler gülüyor. Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel karşılaşma sonrası yaptığı açıklama da, Fethiyespor sevdalılarına ve Apaçiler'e selam gönderdi. Dinçel, 'Bu galibiyet onlara armağan olsun. Ayrıca bizlerle olan İstanbul'da ve çevre illerde yaşayan Fethiyespor sevdalılarına burada bizimle oldukları için de teşekkür ediyorum' dedi.

  • 1172
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fethiyespor'da yüzler gülüyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

3. Lig 3. Grupta mücadele eden Fethiyespor, maçtan önce yağan yağmur nedeniyle ağır bir zeminde oynanan karşılaşmada 1-0 üstünlük ile ayrılmasını bildi ve puanını 40’a yükselterek  galibiyet serisini bu hafta da bozmayarak 5 maça çıkardı. 
“ARMAĞAN OLSUN”
Karşılaşma sonrası Fethiyespor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Maç öncesi hava koşullarının zor olduğunu ve zeminin futbol oynamaya müsait olmadığını biliyorduk. Giderek zeminin ağırlaşacağını da biliyorduk. Bizim takımımız topla oynayan ve pas yapan bir takım. Fakat burada sadece rakiple mücadele etmedik, zeminle de mücadele ettik. Sonuç olarak bakıldığında oyuncularımız inanılmaz mücadele etti. 2. yarı tamamen oyuna ağırlıklarını koydular. 1-0 kazandık. 1-0 yeterli bir skor belki ama ikinci yarı 3,4 tane net pozisyon kaçırdık. Ben çocukların isteğinden dolayı hepsini tebrik ediyorum. Buradan Fethiyespor sevdalılarına, Apaçiler’e selamlarımı gönderiyorum. Bu galibiyet onlara armağan olsun. Ayrıca burada bizlerle olan İstanbul’da ve çevre illerde yaşayan Fethiyespor sevdalılarına burada bizimle oldukları için de teşekkür ediyorum. Önümüzdeki hafta, iç sahada 12. adamla birlikte o gücü hissedip ilk devreyi istediğimiz şekilde bitirmek istiyoruz” açıklamasında bulundu. 
“ŞAMPİYONLUK GURURUNU YAŞATACAĞIZ
Fethiyesporlu futbolcu Özgür maça çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “ Nurettin çok güzel bir gol attı. Zeminden dolayı çok iyi mücadele etmemiz gerekiyordu. Bunun farkındaydık. Maça çok iyi hazırlandık. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Kazandığımız taktirde puan farkının açılacağını kendi aramızda konuşuyorduk. Buradan galip ayrıldık. Buraya şampiyon olmak için geldik. İnşallah Fethiye halkına bu gururu yaşatacağız” diye konuştu.
“SAHA ZEMİNİ ZORLADI”
Fethiyesporlu futbolcu Ali Han ise; saha zemininin zorluğundan bahsederek, “İyi hazırlanmıştık. Ne kadar iyi hazırlansakta saha şartları bizi iki haftadır zorluyor. Biz daha çok topla oynamayı seven bir takımız. Yetenekli ve kaliteli ayaklara sahibiz. Genelde pas oyununu tercih ediyoruz. Bu kötü zemin oyun anlayışımız açısından bizi zorluyor. Bu durum rakiplerimiz için avantaj. Son maçımız kaldı. İlk devrenin son maçında inşallah taraftarımız yanımızda olur. Şuan puan farkı 9. Devre arasına 11,12 puan farkıyla girip sezon sonunda şampiyonluğu getiririz” dedi.
“GOLÜ DOĞRU ZAMANDA BULDUK”
86. dakika da Fethiyespor’a üstünlük sağlayan golü ağlarla buluşturan Nurettin’de, “Hava şartları çok zordu. Bu duruma hocamız hafta başından beri söylemişti. Maça buna göre hazırlandık. Biz daha çok topla oynamayı seven bir takımız. Bugün bunu çok yapamadık. İnanılmaz ağır bir zemin vardı. Çok doğru bir zamanda golü bulduğumuzu düşünüyorum. Çok iyi mücadele ettik. Galibiyet serimiz devam ediyor. Deplasmanda çok kritik bir  virajdı.  Buradan da üç puan aldığımız için çok mutluyum. Önümüzde ilk yarının son maçı var ona hazırlanacağız” ifadelerini kullandı. 

Fethiyespor'da yüzler gülüyor
Fethiyespor'da yüzler gülüyor
Fethiyespor'da yüzler gülüyor
Fethiyespor'da yüzler gülüyor

Bakmadan Geçme